VORIGE EDITIES

Edities in foto’s

Hotel Leaders Network 2014

EDITIE 2014

@ HOTELSCHOOL THE HAGUE AMSTERDAM

Op 19 september 2014 organiseerde Hotel Leaders Network het tweede Hotel Leaders Network Congres. Het congres, gehost door Hotelschool The Hague Amsterdam, bestond onder andere uit een Internationaal Hotel CEO forum, een Studenten Competitie en een General Managers programma. CEO’s en directeuren zoals Maarten Markus (MD Benelux, France, UK, USA & Africa, NH Hotel Group), Amy McPherson (President and MD Europe, Marriott) en Wolfgang M. Neumann (CEO, Rezidor Hotel Group) namen deel aan het congres als inspirators en juryleden voor de case. Ongeveer 150 CEO’s, GM’s en hotel eigenaren waren tijdens het congres uitgenodigd voor een masterclass in innovatie. In de Raad van Advies zaten Caro van Eekelen en Marcus Milan Arandelovic.

STUDENT CHALLENGE

HLN JUNIOR AWARDS

Studenten die behoorde tot het Excellence Programme van verschillende internationale hotelscholen in Nederland en daarbuiten hadden ter voorbereiding op het congres gewerkt aan een levensechte case. Deze case omvatte innovatie, technologie en de nieuwe generatie van hospitality. De case draaide om het Paleis van Justitie. Studenten werkten individueel aan deze case voorafgaand aan het evenement. Iedere school stuurde haar excellence studenten naar het Hotel Leaders Network Congres. Op de dag voorafgaand aan het congres werden de deelnemers van alle scholen gemixt tot teams. Tijdens de competitie werden de beste 3 teams gekozen. Studenten van deze teams kregen de unieke kans om hun case te presenteren aan de CEO’s en Presidents van internationale hotelketens. Het winnende team ging naar huis met fantastische prijzen en een tas vol kennis en ervaring.

Hotel Leaders Network event
Hotel Leaders Network 2013

EDITIE 2013

@ ROOM MATE AITANA HOTEL

Voor de eerste editie van Hotel Leaders Network, op 20 september in het gloednieuwe Room Mate Aitana hotel in Amsterdam, hadden zich 100 general managers, hotel managers, CEO’s en regio directeuren binnen de hotellerie aangemeld. Zij kregen een rondleiding door het hotel en werden toegesproken door Kike Sarasola, CEO van Room Mate Hotels en Jan Bakers, de architect die het hotel ontwierp.

ROOM MATE AITANA HOTEL

VERSCHILLENDE LEZINGEN

Het 293 kamers tellende hotel is gelegen op het Amsterdamse schiereiland IJDock waarvan eveneens het nieuwe Paleis van Justitie onderdeel uitmaakt. Het hotel heeft in voorjaar van 2013 haar deuren geopend. Het hotel van circa 18.000 m2, verdeeld over 14 verdiepingen, ligt centraal in Amsterdam, aan ‘t IJ, dicht bij het Centraal Station Amsterdam. Het ontwerp van het hotel is van de hand van Jan Bakers Architecten. De gevels bestaan van top tot teen uit glas. Naast de 293 kamers beschikt het hotel over een groot restaurant met terras aan de passantenhaven en een fitness en spa.

Hotel Leaders Network 2013

Alle foto’s

HLN 2013 – Room Mate Aitana Hotel

HLN 2014 – Hotelschool The Hague Amsterdam