MJ People

Werving en selectie hospitality

MJ People is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de hospitality branche. Zij nemen de zorg voor het zoeken naar de perfecte professional en het hele werving- en selectieproces voor u uithanden. Dit bespaart u niet alleen tijd en energie, maar ook kosten. Door hun grote netwerk kunnen zij u snel en doelgericht van dienst zijn. Dit doen zij inmiddels al ruim 5 jaar en met succes. MJ People heeft voor u de oplossing voor uw wervingsvraagstukken in de hospitality en hotelindustrie.

HOSPITALITY RECRUITERS

MJ People zijn de hospitality recruiters op het gebied werving- en selectie voor management- en directiefuncties. Zowel het team als de directie heeft zelf jarenlang in de hospitality industrie en hotellerie gewerkt en kennen de reilen en zeilen in deze markt. De oprichters Jacob de Graaff en Melle Pegman hebben beiden jarenlang op managementniveau in de hotellerie gewerkt. Door de kennis en ervaring vanuit de hospitality hebben zij een groot netwerk en hiermee kunnen zij u snel van dienst zijn. Voordat zij starten met het werving- en selectieproces komen zij langs om samen het functieprofiel op te stellen. Gedurende het hele wervingsproces werken zij graag met u samen als sparringpartner. Hierdoor kunnen zij naast een geschikt CV ook zoeken naar iemand die past binnen de organisatie en bedrijfscultuur. Door deze persoonlijke en doelgerichte aanpak kunnen zij voor u de perfecte match vinden.

MJ PEOPLE ONDERDEEL VAN HOTEL IN MOTION

MJ People is naast Hotel Leaders Network onderdeel van Hotel in Motion. Daarnaast zijn de hotel vacature website Hotelprofessionals en de netwerkborrel Hotelvrijmibo ook labels van Hotel in Motion. Deze labels ondersteunen MJ People in het verder uitbreiden van het netwerk en ‘leaders’ te blijven op het gebied van werving- en selectie in de hospitality.