Netwerken hospitality managers

Wie wil netwerken met hospitality managers had tot voor kort geen goede plek om dit te doen. Er bestond in Nederland een duidelijke vraag naar een Business Club waar het op een informele manier mogelijk zou zijn te netwerken met andere hospitality managers. Precies daarom is het Hotel Leaders Network bedacht en neergezet.

Deze Hotel Business Club heeft als doel het netwerken van hospitality managers te faciliteren. En natuurlijk om een gezellige informele plek te bieden waar naast het netwerken van de hospitality managers, veel informatie gedeeld kan worden, nieuwe inzichten kunnen worden opgedaan en trends in de hotellerie kunnen worden geanalyseerd.

EXCLUSIEVE BUSINESS CLUB, DUS ALLEEN NETWERKEN MET HOSPITALITY MANAGERS

Om te zorgen dat je gemakkelijk contact kunt maken en kunt netwerken met andere hospitality managers, is het Hotel Leaders Network een exclusieve business club. Dat wil zeggen dat je je alleen kunt aanmelden wanneer je in het hogere management van een hotel werkzaam bent. Op deze manier garanderen we de mogelijkheid tot netwerken onder hospitality managers. De lijntjes binnen de business club blijven kort, dus netwerken gaat snel en gaan gegarandeerd op een zeer hoog niveau.

receptie vacatures
hotelvrijmibo

NETWERKEN MET HOSPITALITY MANAGERS EN VELE ANDERE PROFESSIONALS UIT DE HOTELLERIE

Op de Hotelvrijmibo netwerken is voor hospitality managers ook erg interessant. Daar heb je een ruime keuze aan hotelprofessionals waarmee je kunt netwerken. Hospitality managers, trainees, interessante kandidaten voor de vacatures die jouw hotel heeft openstaan. Alle mogelijke vakmensen uit het hotelwezen zijn namelijk aanwezig op de Hotelvrijmibo. En de mogelijkheid ligt er daardoor om vandaag al te netwerken met de hospitality managers van morgen.

Daarin verschilt de Hotelvrijmibo sterk van het Hotel Leaders Network. Ook vindt de borrel meermaals per jaar plaats. Daardoor is het een handig moment om opgedane contacten warm te houden, die tijdens het netwerken met hospitality managers zijn opgedaan. Want de Hotel Business Club wordt maar één maal per jaar gehouden.