Hotel Business Club

Het concept van een Hotel Business Club is een zeer effectieve tool om in een informele sfeer in contact te komen met de beslissers in de hotellerie. Ook in Nederland is er nu een veel bezochte Hotel Business Club: het Hotel Leaders Network. Deze conferentie is een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van netwerken in de hotelindustrie.

De Hotel Business Club is speciaal en exclusief bedoeld voor de beslissers in het hogere hotelwezen. Daarom worden alleen general managers, hotel managers, CEO’s en regio directeuren binnen de hotellerie verwelkomd. Op deze manier creëert de Hotel Business Club de juiste voedingsbodem om te netwerken en op een informele manier kennis, ervaring en ideeën uit te wisselen.

DE TWEE DELEN VAN DE HOTEL BUSINESS CLUB

De Hotel Business Club wordt tot in de puntjes verzorgd. Niets wordt verzuimd om te zorgen dat het een inspirerend platform blijft. Omdat er weinig branches over zulke prachtige locaties beschikken als de hotelindustrie wordt de evenement iedere keer georganiseerd op een unieke plek.

De dag van de Hotel Business Club wordt verdeelt in twee delen. Het tweede deel van de dag biedt alle mogelijkheden om informeel te netwerken in een zeer motiverende en ontspannen sfeer. Het eerste deel staat in het teken van een kennissessie. Nieuwe inzichten, trends, ontwikkelingen en out-of-the-box innovaties in de hotellerie zullen worden gepresenteerd door inspirerende gastsprekers. Hiermee combineert de Hotel Business Club twee werelden: de professionele nieuwe inzichten en de informele netwerkmogelijkheid.

Hotel Leaders Network 2013
Hotel Leaders Network 2013

DE HOTEL BUSINESS CLUB EN DE HOTELVRIJMIBO

Juist deze combinatie geeft de Hotel Business Club zijn kracht. De organisatoren Melle Pegman en Jacob de Graaff, waren geïnspireerd door de Hotelvrijmibo. De informele mogelijkheid met branchegenoten te kunnen levelen is zeer waardevol.

De top van de hotelindustrie komt exclusief bijeen. Op de Hotelvrijmibo is iedereen die in een hotel werkt welkom, ongeacht de functie. de Hotelvrijmibo is vier keer per jaar, één keer na de Hotel Business Club, zodat deelnemers nog verder kunnen netwerken op de Hotelvrijmibo, als ze dat willen.