Hotelvrijmibo

Wat is de Hotelvrijmibo precies?

De Hotelvrijmibo is in 2007 opgezet om in een informele sfeer ontmoetingen mogelijk te maken tussen alle soorten professionals binnen de hotellerie. 

Intussen zijn er al vele succesvolle netwerkborrels geweest in allerlei fantastische hotels (41 op het moment van schrijven). Een Hotelvrijmibo duurt doorgaans van 17.30 tot 23.00 en wordt natuurlijk in een, steeds wisselend, hotel gehouden. De ideale manier voor hoteliers om eens een kijkje te nemen in de keuken van je collega’s.

VOOR WIE IS DE HOTELVRIJMIBO?

Iedereen die in een hotel werkt is welkom. Hierin zit de kracht van de Hotelvrijmibo; alle hoteliers van de meest uiteenlopende hotels komen samen en leren elkaar kennen. Het is de ideale plek om je netwerk van hospitality professionals uit te breiden en veel gezellige collega’s te treffen uit alle lagen van het hotelwezen. In een hotel werkzaam zijn is dan ook de enige voorwaarde om op de Hotelvrijmibo acte de presence te kunnen geven. Werk je in een hotel? Dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen, ongeacht wat je functie is. Van afwasser tot aan general manager. 

Je inschrijven voor de Hotelvrijmibo is heel eenvoudig. Je gaat naar de website en je schrijft je in voor de eerst volgende borrel. Ook kun je Hotelvrijmibo volgen op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en mis je geen enkele update meer!

Hotelvrijmibo - NH Collection Krasnapolsky
hotelvrijmibo

PARTNER WORDEN VAN DE HOTELVRIJMIBO?

Wanneer je op zoek bent naar een leuke manier om meer naamsbekendheid te genereren binnen de Nederlandse hotellerie, biedt de Hotelvrijmibo goede kansen. Door partner te worden mag je aanwezig zijn op de borrels zelf, een unieke netwerkgelegenheid. Bovendien vergaar je exposure in onze nieuwsbrief en op de website.

 Partners zijn Hotelprofessionals, Diversy, JP Audiovisueel, Hoteliers, , Mise en Place,  AFBM en Aficom. Daarnaast worden er diverse andere mogelijkheden tot exposure binnen de Nederlandse hotellerie geboden. Per branche wordt maar één sponsor toegelaten.