Netwerken hotelmanagement

Effectief netwerken met hotelmanagement, eindbeslissers van de Nederlandse hotellerie, was tot voor kort heel lastig. Veel mensen zochten een goede plek om informeel met hotelprofessionals uit het hogere managementsegment te kunnen netwerken.

Het hotelmanagement van Nederland miste een Hotel Business Club. Dat is de reden dat het Hotel Leaders Network is vormgegeven. Een Business Club exclusief gericht op het netwerken met hotelmanagement. Natuurlijk in een ongedwongen, informele sfeer waarbij informatie kan worden gedeeld, inzichten kunnen worden opgedaan en netwerken met en tussen hotelmanagement centraal staat.

NETWERKEN MET HET HOTELMANAGEMENT, DIRECT EN EXCLUSIEF

Gemakkelijk contact maken met de juiste mensen is cruciaal tijdens het netwerken. Bij een hotelmanagement Business Club is het daarom onontbeerlijk dat het jaarlijkse event ook exclusief de professionals uit het management van interessante hotels aantrekt. Daarom is het Hotel Leaders Network alleen en exclusief voor de eindbeslissers in de hotelbranche. Netwerken met het hotelmanagement, met CEO’s, met de mensen die beslissen in de hotellerie. Deze exclusiviteit maakt het mogelijk snel, effectief en op een hoog niveau echte contacten op te doen door te netwerken met hotelmanagement dat aanwezig is op het Hotel Leaders Network event.

Hotel Leaders Network 2013
Hotel Leaders Network 2013

ZOWEL NETWERKEN MET HOTELMANAGEMENT ALS MET ANDERE INTERESSANTE HOTELPROFESSIONALS?

Wil je zowel netwerken met het hotelmanagement als met vele andere zeer gedreven en interessante mensen die werkzaam zijn in de hotellerie? Dat kan ook. Naast het event om te netwerken met hotelmanagement, wat jaarlijks wordt gehouden, is er ook de Hotelvrijmibo. Deze gezellige en informele vrijdagmiddagborrel is toegankelijk voor iedereen die in de hotellerie werkt. Het geeft je daarom een prachtige kans om zowel te netwerken met het hotelmanagement van nu als de hotelprofessionals die het hotelmanagement van morgen zullen worden. De Hotelvrijmibo wordt meerdere keren per jaar gehouden. En deze events zijn natuurlijk ook een uitgelezen kans om de contacten te treffen die je tijdens het netwerken met hotelmanagement op het Hotel Leaders Network hebt leren kennen.