Hotelprofessionals

Hotelprofessionals.nl

Hotelprofessionals is de site voor mensen die in de hotellerie werken om de juiste hotel vacatures te vinden. Een zeer intuïtief design, de beste vacatures en diverse opties om zo optimaal op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De site heeft ook tips, voorbeelden en informatie voor hotel professionals zoals een motivatiebrief voorbeeld horeca, om te zorgen dat je in je brief en tijdens het gesprek goed kunt laten zien wat jij waard bent. Op deze wijze helpt Hotelprofessionals.nl iedereen die wil werken in een hotel met het vinden van horeca vacatures, maar ook de hotels aan de juiste mensen.

Hotelprofessionals biedt vele mogelijkheden voor hotels om doelgericht hotelpersoneel te zoeken door de vacatures onder de aandacht te brengen van exact de doelgroep voor de hotellerie. Wanneer een hotel op zoek is naar vakmensen uit het hogere (management-)segment zijn deze eenvoudig te vinden door gebruik te maken van de juiste zoekfilters. Daarnaast kunnen hotels kiezen voor nog meer exposure via de nieuwsbrieven. Maandelijks worden er ruim 60.000 e-mails verzonden om de juiste vacatures nog meer onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

HOTELPROFESSIONALS EN HOTEL LEADERS NETWORK

Hotelprofessionals is de vacaturesite voor de hotellerie. Daarnaast is het ook deel van een professioneel netwerk, exclusief gericht op de hotelbranche. Zo is daar het Hotel Leaders Network, een Business Club enkel en alleen op de hotellerie gericht. Jaarlijks komen eindbeslissers uit het hotelwezen bij elkaar om te netwerken en om nieuwe inzichten op te doen door inspirerende presentaties. Het Hotel Leaders Network is de plek om goede contacten op te doen. Helemaal omdat deze Hotel Business Club alleen toegankelijk is voor de hotelprofessional uit het hogere managementsegment.

kok vacatures
Hotelvrijmibo - NH Collection Krasnapolsky

HOTELPROFESSIONALS EN HOTELVRIJMIBO

Hotelprofessionals is niet alleen verbonden met het Hotel Leaders Network. Ook de Hotelvrijmibo is deel van het netwerk waar ook Hotelprofessionals bij hoort. De Hotelvrijmibo is een vrijdagmiddagborrel speciaal voor hotel professionals. Deze borrel wordt een aantal keer per jaar gehouden en is iedere keer weer een enorm succes. De kracht van de Hotelvrijmibo zit erin dat alle hotel professionals welkom zijn om gezellig een drankje te komen drinken. Naast general managers, restaurant managers, horeca managers en revenue management is de borrel ook voor afwassers en andere horeca medewerkers.