Hotel Leaders Network 2022

Dagen
Uren
Minuten
Secondes

HLN 2022 - 2 september 2022
Over de editie

Wij kijken er naar uit om elkaar na 2 jaar weer te ontmoeten. Dit jaar hebben wij weer een mooie locatie kunnen regelen: De Beurs van Berlage. Wij hebben dit jaar weer een mooi programma voor jullie samengesteld waar kennis delen en netwerken centraal staan. En uiteraard zal de Hotelrede ook niet ontbreken. Wij verwachten ruim 250 General Managers, Hotel Managers, Hoteleigenaren, CEO’s, COO’s, Regiodirecteuren/ Regional Directors of Operations. Meer informatie over het exacte programma volgt spoedig.

Aanmelden

Gratis ticket


  • Hotel Leaders Network 2022 - Beurs van Berlage
    2 september 2022
    15:30 - 21:00

Waarom je dit niet wilt missen

Netwerken

Deel ervaringen met andere General Managers, Hotel Managers, Hoteleigenaren, CEO’s, COO's en Regio Directeuren binnen de hotellerie.

De Hotelrede

Wij houden nog even geheim wie dit jaar de hotelrede voor gaat dragen. De Hotelrede is een jaarlijks terugkerend element waarbij een prominent Nederlander een buitenstaandersblik op de hotelindustrie deelt en hen een spiegel voorhoudt, prikkelt en inspireert.

Beleef Gastvrijheid

Geniet van een volledig verzorgd evenement inclusief walking dinner

Locatie

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage ademt historie en karakter. In 1903 was het al een bruisende handelsplaats en vandaag de dag is het een ‘one in a million’ congreslocatie in het warme hart van Amsterdam. Hoge kwaliteit en service, een indrukwekkende sfeer en uitstekende faciliteiten staan centraal. Een bruisende locatie die men niet snel vergeet!

Hotspot sinds 1903

Al sinds het jaar 1903 is de Beurs van Berlage een internationale hotspot met charme. Een gebouw met grandeur. Maar ook ‘the place to be’ in de ziel van Amsterdam waar elke dag bijzondere dingen gebeuren. Evenementen, beurzen, exposities en congressen van wereldformaat.

Programma

Programma

14:30 - 15:15 | Inloop

15:15 - 17:00 | HLN programma (meer informatie volgt binnenkort)

17:00 - 19:00 | Walking Network Dinner

19:00 - 01:00 | Hotelvrijmibo XL

Trotse partners

Hotel Leaders Network wordt mede mogelijk gemaakt door bovenstaande partners. Wilt u partner worden van Hotel Leaders Network webinars of het event? Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op. Een overzicht van partners van vorige edities vindt u hier.

Hoofdpartners

partners