Partners

Hoofdpartners 2022

Partners 2022

Netwerk-, en mediaPartners 2022

Meer over onze partners

Voordelen partnerschap

NETWERK OP HET HOOGSTE NIVEAU VAN DE HOTEL INDUSTRIE

Wilt u netwerken met General Managers, Hotel Managers, Hoteleigenaren, CEO’s, Regiodirecteuren en andere executives op het hoogste niveau van de hotel industrie? Word dan een partner van Hotel Leaders Network. Het Hotel Leaders Network is een exclusief netwerkplatform, enkel toegankelijk voor collega’s uit het hoger hotelmanagement. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd en vindt plaats op een unieke locatie, relevant aan de industrie.

VOORDELEN VAN HET PARTNERSCHAP

Er zijn meerdere voordelen aan een partnerschap met Hotel Leaders Network.

  • Netwerk met executives op de hoogste niveaus binnen de hotelindustrie;
  • Een unieke kans op exposure via onze on- en offline media outlets;
  • Krijg nieuwe verfrissende inzichten in de hotelindustrie.

Het Hotel Leaders Network is meer dan een plek om samen te komen. We zorgen er altijd voor dat we sprekers en moderators van hoog niveau hebben die de laatste inzichten in de industrie delen. Zo is in 2018 de Hotelrede geïntroduceerd, hierin deelt een prominent Nederlander zijn of haar buitenstaandersblik op de hotellerie.

OVER HOTEL LEADERS NETWORK

Het Hotel Leaders Network is opgericht door Melle Pegman en Jacob de Graaff. Zij zijn verantwoordelijk voor het organiseren van het grootste Nederlands netwerkplatform in de Nederlandse hotelindustrie, de Hotelvrijmibo. Dit evenement wordt vier keer per jaar georganiseerd op unieke locaties en is toegankelijk voor iedereen die in een hotel werkt. Door hun ervaring met het organiseren van dit evenement kennen zij de kracht van een goed netwerkplatform. Een plek om samen te komen met collega’s om zaken te bespreken, gedachten uit te wisselen en natuurlijk om een drankje te drinken.

INTERESSE?

Heeft u belangstelling om partner te worden? Neem dan contact op via telefoon  020 845 7309 en vraag naar Melle Pegman of Jacob de Graaff. u kunt ons ook e-mailen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Partners over HLN