PARTNER WORDEN HLN 2018

Voordelen Partnerschap

Netwerk op het hoogste niveau van de hotel industrie

 

Wilt u netwerken met CEO’s, Presidents en andere executives op het hoogste niveau van de hotel industrie? Word dan een partner van het Hotel Leaders Network. Het Hotel Leaders Network is een exclusief netwerkplatform, enkel toegankelijk voor CEO’s, Presidents, General Managers, hotel eigenaren en executives binnen de hotelindustrie. Evenementen worden jaarlijks georganiseerd en vinden plaats op unieke locaties relevant aan de industrie.

 

Voordelen van een partnerschap

 

Er zijn meerdere voordelen aan een partnerschap met het Hotel Leaders Network.

 

  • Netwerk met executives op de hoogste niveaus binnen de hotelindustrie;
  • Een unieke kans op exposure via onze on- en offline media outlets;
  • Krijg nieuwe verfrissende inzichten in de hotelindustrie.

 

Hotel Leaders Network Conferenties zijn meer dan een plek om samen te komen. We zorgen er altijd voor dat we sprekers en moderators van hoog niveau hebben die de laatste inzichten in de industrie delen.

Over het Hotel Leaders Network

 

Het Hotel Leaders Network is opgericht door Melle Pegman en Jacob de Graaff. Zij zijn verantwoordelijk voor het organiseren van het grootste Nederlands netwerkplatform in de  Nederlandse hotelindustrie, de Hotelvrijmibo. Dit evenement wordt vier keer per jaar georganiseerd op unieke locaties en is toegankelijk voor iedereen die in een hotel werkt. Door hun ervaring met het organiseren van dit evenement kennen zij de kracht van een goed netwerkplatform. Een plek om samen te komen met collega’s om zaken te bespreken, gedachten uit te wisselen en natuurlijk om een drankje te drinken.

 

Interesse?

 

Heeft u belangstelling om partner te worden in 2018? Neem dan contact op via telefoon 020 845 7309 en vraag naar Melle Pegman of Jacob de Graaff. u kunt ons ook e-mailen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Trotse hoofdpartner 2018

Trotse partners 2018

Booking.com

Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van ‘s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Deel van de Booking Holdings Inc (BKGN), Booking.com heeft nu meer dan 15.000 medewerkers in 204 kantoren in 70 landen over de hele wereld.

 

Met een missie om mensen de wereld te laten beleven investeert Booking.com in technologie die het reizen eenvoudiger maakt. Bij Booking.com verbinden we reizigers aan ‘s werelds grootste aanbod van prachtige accommodaties, van appartementen, vakantiehuizen en B&B’s bij gezinnen tot 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo’s. De Booking.com-website en -apps zijn beschikbaar in meer dan 40 talen, bieden 1.474.378 accommodaties, en beslaan 121.180 bestemmingen in 228 landen en gebieden wereldwijd.

 

Elke dag worden meer dan 1.500.000 kamernachten gereserveerd op ons platform. Of het nu om vakantie- of zakenreizen gaat, reizigers kunnen gemakkelijk direct hun ideale accommodatie boeken via Booking.com, zonder reserveringskosten en met onze belofte om de beste prijs te matchen. Via ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in meer dan 40 talen, zelfs midden in de nacht.

 

Kijk voor meer informatie op booking.com

SBIT

SBit, de ICT partner voor Hotels.
Door een jarenlange ervaring in de Hotellerie kan SBit Hospitality Services sinds 1999 vakmanschap, en diepgaande kennis van verschillende automatiseringsprocessen combineren tot de beste oplossingen voor uw Hotel.

 

SBit Hospitality Services geeft u de mogelijkheid om al uw ICT processen bij één partij neer te leggen. Te denken valt aan netwerkbeheer, 24/7 servicedesk, hardware/software, Internet oplossingen zowel bedraad als draadloos, Kiosk pc’s voor uw lobby en andere openbare ruimtes. Ook telefonie op basis van VoIP technologie met koppeling naar uw PMS behoort tot de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met info@s-bit.nl of bekijk S-Bit.nl

Hotelprofessionals Hotel Vacatures

Hotel vacatures plaatsen
Vind jij het ook lastig om als hotelier vacatures succesvol te plaatsen en in te vullen? Vind je daarbij ook dat de plaatsingstarieven vaak wel erg hoog liggen? Dan heb je nu de oplossing gevonden! Hotelprofessionals biedt scherpe tarieven en uitstekende diensten. Geen rommelige administratie meer, maar één online overzicht waarin alle informatie over vacatures en de sollicitanten wordt weergegeven. Hotelprofessionals.nl

Mise & Place

Als grootste specialist in het uitzenden van horecapersoneel zorgen wij sinds 1994 dagelijks voor de perfecte match tussen duizenden talenten en vele cateraars, hotels, festivals, restaurants, voetbalstadions, congresgebouwen en evenementorganisatoren. Voor studenten zijn wij dé flexibele bijbaan, waarbij je altijd werkt met vrienden en je persoonlijke ontwikkeling op de voorgrond staat. Voor onze relaties is Mise en Place dé partner die alle personeelsvraagstukken binnen de hospitality vakkundig weet te beantwoorden.

 

Vrienden maken en synergieën creëren door dagelijks samen te leren en te groeien: Met onze Academy waarborgen we de kwaliteit, vakkundigheid en groei van onze talenten. Hier worden onze werknemers niet alleen opgeleid tot professionals in de horeca, maar bereiden we ze door continue aandacht voor ontwikkeling ook naast de studie voor op hun toekomst.

 

Kijk voor meer informatie op www.miseenplace.nl

ING

Al meer dan 40 jaar is Groupe GM internationaal een voorloper op het gebied van gastenartikelen. Groupe GM ontwerpt, produceert en distribueert hotelcosmetica en hotelaccessoires aan de hospitality industrie in meer dan 70 landen verspreidt over elk continent.

 

Naast de eigen merken die Groupe GM ontwikkeld, sluit Groupe GM ook exclusieve licentieovereenkomsten met erkende internationale merken. Op dit moment heeft Groupe GM met meer dan 30 cosmetica-, mode-, design- en spa- merken een gastenartikelenlijn ontwikkeld.

 

ING bedient haar klanten in de hotellerie met een team ervaren specialisten. Dit team bestaat onder andere uit:

 

Patrick Kieboom – Directeur Services, ICT, Media & Leisure
Roman Wagenaar – Relatiemanager Hospitality Industry
Jan van der Doelen – Sectormanager Leisure
Thijs Geijer – Sectoreconoom Leisure

 

Wij begrijpen dat onze klanten breder geadviseerd willen worden dan alleen rondom een financieel product. Om op deze behoefte in te spelen maken we – naast persoonlijk contact – volop gebruik van de digitale wereld. Met data-analyse zijn wij in staat om waardevolle informatie voor onze klanten te genereren. Door data te combineren met diepgaande kennis van de klant en sector, kunnen we de klant inzicht geven in zijn bedrijfsvoering, mogelijke optimalisaties en risico’s. Daarmee creëren wij een bedieningsconcept dat verder gaat dan alleen bancaire dienstverlening. Als strategisch partner sparren wij regelmatig met onze klanten over de ontwikkeling in de markt en de positionering van hun hotelconcept. Met deze dienstverlening, waarin relatie en data een cruciale rol spelen, zijn we onderscheidend in de Nederlandse markt.

 

Roman WagenaarHeeft u behoefte aan een persoonlijke kennismaking dan kunt u contact opnemen met onze relatiemanager, Roman Wagenaar.

 

 

E: roman.wagenaar@ing.nl
M: +316 13 23 70 20

 

Kijk voor meer informatie en sectorrapporten kijk op: https://www.ing.nl/zakelijk/kennis-over-de-economie/uw-sector/leisure/index.html.

Groupe GM

Al meer dan 40 jaar is Groupe GM internationaal een voorloper op het gebied van gastenartikelen. Groupe GM ontwerpt, produceert en distribueert hotelcosmetica en hotelaccessoires aan de hospitality industrie in meer dan 70 landen verspreidt over elk continent.

 

Naast de eigen merken die Groupe GM ontwikkeld, sluit Groupe GM ook exclusieve licentieovereenkomsten met erkende internationale merken. Op dit moment heeft Groupe GM met meer dan 30 cosmetica-, mode-, design- en spa- merken een gastenartikelenlijn ontwikkeld.

 

Kijk voor meer informatie op www.groupegm.com en www.aficom.fr
Voor meer informatie kunt u contact opnemen per e-mail met ilse.verstraaten@aficom.fr of per telefoon 06-29737632.

 

Kijk voor het complete assortiment cosmeticamerken op Aficom.fr

MJ People | Werving- en selectiebureau

MJ People is hét werving- en selectiebureau voor de hospitality industrie en hotellerie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals voor management- en directiefuncties.

 

MJ People onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, een integere werkwijze, een groot netwerk en efficiënte selectiemethoden. Ons team heeft zelf jarenlange ervaring in de hospitality branche en daardoor uitstekende kennis van de markt. Zo kunnen wij de perfecte match maken tussen opdrachtgever en professional.

 

Kijk voor meer informatie op www.mjpeople.nl

Partner worden?

Interesse om partner te worden van Hotel Leaders Network? Vul dan het onderstaande formulier in voor meer informatie:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Media partners

Misset Horeca

Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. Met nieuws, praktische tips en bruikbare ondernemersinformatie.