PARTNERS

WEBINAR PARTNERS 2020

HLN staat voor verbinden en elkaar voorzien van informatie, ook in moeilijke tijden. Tijdens de coronacrisis is HLN gestart met het organiseren van webinars speciaal voor hotel leaders, waarin diverse sprekers vanuit eigen expertise ingaan op de laatste ontwikkelingen.

 

De HLN webinars worden mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners. Wilt u middels een partnerschap helpen ons initiatief mogelijk te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PARTNERS VOORGAANDE JAREN

HOOFDPARTNERS 2019

PARTNERS 2019

ABN Amro

ABN AMRO houdt van hotels. Met een gespecialiseerd team financieren en faciliteren we graag uw (groei)ambities. Bijvoorbeeld bij het verduurzamen van uw hotelvastgoed. Wilt u meer weten, kijk dan ook eens op www.abnamro.nl/leisure of op www.duurzameinvesteringstool.nl. Wilt u sparren over de mogelijkheden? Wij horen graag van u. Vriendelijke groet, Pascal Wallet (t. 06-8213 7992) & Stef Driessen (t. 06-5398 5329).

SBIT

Ook SBIT Hospitality ICT Services heeft zich dit jaar wederom aangesloten als Hoofdpartner van HLN. Wij stellen SBIT graag aan u voor:

 

SBIT, al meer dan 20 jaar dé ICT-partner voor de Hotellerie. Door onze kennis en ervaring in combinatie met onze passie voor deze mooie bedrijfstak, zijn we in staat om iedere keer weer slimme en veilige maatwerkoplossingen te realiseren. Dit met als uitgangspunt; een optimale dienstverlening voor uw gasten en medewerkers.

 

De voordelen van uw samenwerking met SBIT:

  • De ICT-partner met volledige focus op Hospitality
  • Eén aanspreekpunt voor uw volledige ICT-omgeving
  • Compleet ICT-dienstenpakket
  • Eigen datacenter
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar

 

Benieuwd hoe SBIT u kan helpen? Ga naar www.s-bit.nl voor meer informatie over onze services en we zien u graag tijdens het Hotel Leaders Network Event op 22 november.

CSU

CSU Hotel Services is meer dan vijftig jaar dé specialist in het ontzorgen van housekeeping. Wij staan voor optimale kwaliteit- en servicebeleving en maken het verschil met mensen die excelleren in gastvrijheid. Onze toegevoegde waarde is: Excellence in hospitality. Uw gast is onze gast. Wij zorgen ervoor dato onze gasten  zich direct welkom voelen en thuis in een schone en frisse hotelkamer. Maar we gaan verder.

 

Details maken het verschil
De organisatie van CSU Hotel Services is volledig ingericht om de gast in de watten te leggen. Gastheerschap zit in het DNA van CSU Hotel Services, de gast staat centraal en moet zich welkom voelen. Daarom garanderen wij een schone, gastvrije uitstraling. Onze medewerkers letten extra op details. Wij weten dat het de kleine dingen zijn die gasten waarderen. Gasten aanspreken met een glimlach, de juiste timing, een attent gebaar. Elke dag weer. Hospitality in hotels vereist deskundige, gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingerichte projectorganisatie. Wij staan garant voor continuïteit van vriendelijke en servicegerichte medewerkers die bijdragen aan de ultieme gastbeleving. Lees meer op onze website.

 

De beste mensen
Wij leveren onze schoonmaakdiensten samen met medewerkers die graag bij ons werken. Om de beste in de schoonmaakmarkt te blijven, richten we ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van onze medewerkers. Want wij geloven dat onze klanten daar uiteindelijk ook voordeel van hebben. Wij zijn altijd op zoek naar de beste mensen. Kijk op www.werkenbijcsu.nl.

 

Lees meer over CSU Hotel Services

Solar

Solar Nederland B.V. is jouw technische groothandel in elektrotechniek, sanitair, verwarming en ventilatietechniek, gespecialiseerd in de Hospitality branche! Naast een traditionele groothandelsfunctie met ruim 330.000 installatieproducten welke wij binnen één uur op locatie kunnen leveren, bieden wij diverse services aan welke toegevoegde waarde bieden in de Hospitality branche. Voorbeelden van deze services zijn onder andere het opslaan en inhuizen van inventaris, energiescans op basis van de Green Key certificering, het efficiënt inrichten van technische diensten en technische scholing!

 

Door het inzetten van de laatste technologieën, passend in de nieuwste trends en afgestemd op organisatorische uitdagingen als energiebesparing, kostenreductie en operationele efficiëntie, helpen wij de branche continu op weg naar een gezonde bedrijfsvoering.

 

Solar heeft nationaal en internationaal veel kennis en ervaring en is jouw partner wanneer het gaat om intelligente oplossingen en de juiste keuzes voor producten en toepassingen op het gebied van sfeer, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Zo vervullen wij voor onder andere NH Hotels, Accor, Corendon en Apollo Hotels een adviserende, coördinerende én uitvoerende rol wanneer het gaat om invulling van projecten en optimaliseren van maintenance.

 

Wij werken met een select team accountmanagers die op de hoogte zijn van de innovaties en trends in hospitality- en leisure branche. Wij herkennen vraagstukken omtrent installatietechniek maar wellicht nog belangrijker, we begrijpen jouw business. Wil je meer informatie over onze producten, diensten en oplossingen voor jouw hotel of accommodatie? Kijk eens op onze website of neem contact op met 088 – 765 27 60. Wij maken graag kennis met je!

Groupe GM

Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf Groupe GM internationaal een voorloper op het gebied van gastenartikelen.

 

Sinds onze oprichting werken wij uitsluitend met toonaangevende, internationale en regionale, gerenommeerde merken uit de wereld van cosmetica, mode, design en spa. Met deze merken sluiten wij exclusieve licentieovereenkomsten waardoor wij een breed scala aan merken hotelcosmetica aanbieden en zo kunnen voorzien in de behoefte van uw gast.

 

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een volledig eigen lijn te ontwikkelen d.m.v gepersonaliseerde producten. Het creatieve designteam gaat samen met de opdrachtgever aan de slag om tot een passend ontwerp te komen. Daarna wordt de geur en de verrijking van de formule bepaald waardoor er een uniek product wordt gecreëerd.

 

Tijdens het productieproces werken wij nauw samen met milieu gecertificeerde partners om de voetprint op de wereld zo klein mogelijk te houden.

 

Creativiteit, kwaliteit, innovatie, duurzaamheid, betrouwbaarheid en service zijn de kernwaarden van Groupe GM.

 

Bezoek onze website voor meer informatie!

Guestline

Guestline’s hospitality platform biedt de op de toekomst gerichte hoteliers alles wat nodig is om de nieuwe generatie gasten aan zich te binden.

 

Door naast onze cloud gebaseerde PMS gebruik te maken van onze Websuite, Direct Marketing, Direct Booking Manager, GuestPay en onze Guest Portal geeft Guestline de mogelijkheid om de gast beleving succesvol van A tot Z te beheren vanuit één portaal.

Cloud-based, veilig en altijd en overal te gebruiken.

 

Bezoek de website voor meer informatie

Earth Water

Dagelijks sterven 6000 mensen, voornamelijk kinderen, door gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet om donatuer te worden of vrijwilligerswerk te doen. We vragen alleen of je onze producten; EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea wilt drinken/verkopen.
100% van de nettowinst die we realiseren dragen we af om waterprojecten te financieren.
We hebben inmiddels al ruim 1,4 miljoen geïnvesteerd in waterprojecten in Azie en Afrika.

 

Bezoek de website voor meer informatie

MJ People | Werving- en selectiebureau

MJ People is hét werving- en selectiebureau voor de hospitality industrie en hotellerie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals voor management- en directiefuncties.

 

MJ People onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, een integere werkwijze, een groot netwerk en efficiënte selectiemethoden. Ons team heeft zelf jarenlange ervaring in de hospitality branche en daardoor uitstekende kennis van de markt. Zo kunnen wij de perfecte match maken tussen opdrachtgever en professional.

 

Kijk voor meer informatie op www.mjpeople.nl

Hotelprofessionals

Hotel vacatures plaatsen
Vind jij het ook lastig om als hotelier vacatures succesvol te plaatsen en in te vullen? Vind je daarbij ook dat de plaatsingstarieven vaak wel erg hoog liggen? Dan heb je nu de oplossing gevonden! Hotelprofessionals biedt scherpe tarieven en uitstekende diensten. Geen rommelige administratie meer, maar één online overzicht waarin alle informatie over vacatures en de sollicitanten wordt weergegeven. Hotelprofessionals.nl

Heineken

HEINEKEN is de trotse partner van Hotel Leaders Network. Er zijn veel raakvlakken tussen de hotellerie en HEINEKEN.

 

Zo staat HEINEKEN ook altijd voor de beste kwaliteit; blijven we ieder jaar innoveren (met nieuwe bieren en ciders); en kijken we altijd met onze relaties hoe we duurzaam kunnen groeien.

 

Dit doen we middels een assortimentsadvies gebaseerd op marktonderzoek en op de juiste gepaste manieren zichtbaar te zijn in de hotels. Met tientallen kwalitatief mooie bieren en ciders in alle smaaksegmenten en vanuit meerdere streken van de wereld kunnen we aan al uw gasten een passend assortiment bieden.

 

Daarnaast kijken we net als de hotellerie, hoe we mensen kunnen verbinden – zelfs op internationaal niveau. We vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een kwalitatief goed glas HEINEKEN pils en streven er daarom naar om het op zoveel mogelijk plekken in de wereld verkrijgbaar te maken. Born in Amsterdam, raised by the world.

 

Minstens zo belangrijk is dat we meedenken op het verantwoord nuttigen van bieren in de hotellerie. Zo zien we kansen op de Meeting & Events markt met Heineken 0.0 en is de Heineken Blade een uitkomst voor zakelijke en privé groepen.

 

Proost namens heel HEINEKEN op een fantastische editie van het Hotel Leaders Network.

Booking.com

Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van ’s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Booking.com, onderdeel van Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG), heeft nu meer dan 17.000 medewerkers in 198 kantoren in 70 landen over de hele wereld.

 

Met een missie om mensen de wereld te laten beleven investeert Booking.com in technologie die het reizen eenvoudiger maakt. Bij Booking.com verbinden we reizigers aan ’s werelds grootste aanbod van prachtige accommodaties, van appartementen, vakantiehuizen en B&B’s bij gezinnen tot 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo’s. De Booking.com-website en -apps zijn beschikbaar in meer dan 40 talen, bieden in totaal 29.206.503 listings, en beslaan 154.447 bestemmingen in 227 landen en gebieden wereldwijd.

 

Elke dag worden meer dan 1.550.000 kamernachten gereserveerd op ons platform. Of het nu om vakantie- of zakenreizen gaat, reizigers kunnen gemakkelijk direct hun ideale accommodatie boeken via Booking.com, zonder reserveringskosten en met onze belofte om de beste prijs te matchen. Via ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in meer dan 40 talen, zelfs midden in de nacht.

Prinselijk Gebonden

Prinselijk Gebonden is 7 jaar geleden ontstaan uit liefde voor bloemen, de natuur en het ambacht bloemist. Na enkele jaren aan de Prinsenstraat is Prinselijk Gebonden verhuisd naar zijn huidige locatie. Een prachtig monumentaal pand aan de Herenstaat 13 te Amsterdam. De winkel vol prachtige producten, bijzondere bloemen en planten is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat zich richt op bloemen in de breedste zin van het woord. Wekelijks wordt er gewerkt aan meer dan 70 bedrijfsabonnementen die je verspreid over heel Amsterdam kunt vinden. Van kleinschalige boutique hotels, de gehele aankleding van de lobby tot aan dat ene grote event. Alles geschikt met de meest prachtige seizoensbloemen en afgestemd op de desbetreffende locatie of wensen van de gast. Prinselijk Gebonden is o.a. hofleverancier van NH Collection Barbizon Palace, Hotel Jakarta en Park Hotel. Door het jonge, energieke en eigentijdse team is Prinselijk Gebonden flexibel en denkt het graag mee met de klant. Zo worden wensen omgezet tot florale kunstwerken die een belevenis creëren voor uw gast.

 

Revinate

Het Revinate-gastdataplatform is gebouwd om hoteliers te helpen waardevolle gasten te leren kennen, te verrassen en te verdienen als nooit tevoren. We maken het gemakkelijk om rijkere, meer gepersonaliseerde relaties met uw gasten op te bouwen. Revinate telt tienduizenden van ’s werelds toonaangevende hotels als klant en heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn Software-as-a-Service-oplossingen, waaronder 2019’s best beoordeelde e-mailmarketing en CRM-product van Hotel Tech Report. We maken technologie mogelijk voor uw hotel, zodat u het maximale uit elke gast kunt halen.

 

Voor meer informatie, bezoek www.revinate.com.

Partner worden?

Interesse om partner te worden van Hotel Leaders Network? Vul dan het onderstaande formulier in voor meer informatie:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


MEDIAPARTNERS

Misset Horeca

Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. Met nieuws, praktische tips en bruikbare ondernemersinformatie.

VOORDELEN PARTNERSCHAP

Netwerk op het hoogste niveau van de hotel industrie

 

Wilt u netwerken met General Managers, Hotel Managers, Hoteleigenaren, CEO’s, Regiodirecteuren en andere executives op het hoogste niveau van de hotel industrie? Word dan een partner van Hotel Leaders Network. Het Hotel Leaders Network is een exclusief netwerkplatform, enkel toegankelijk voor collega’s uit het hoger hotelmanagement. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd en vindt plaats op een unieke locatie, relevant aan de industrie.

 

Voordelen van het partnerschap

 

Er zijn meerdere voordelen aan een partnerschap met Hotel Leaders Network.

 

  • Netwerk met executives op de hoogste niveaus binnen de hotelindustrie;
  • Een unieke kans op exposure via onze on- en offline media outlets;
  • Krijg nieuwe verfrissende inzichten in de hotelindustrie.

 

Het Hotel Leaders Network is meer dan een plek om samen te komen. We zorgen er altijd voor dat we sprekers en moderators van hoog niveau hebben die de laatste inzichten in de industrie delen. Zo is in 2018 de Hotelrede geïntroduceerd, hierin deelt een prominent Nederlander zijn of haar buitenstaandersblik op de hotellerie.

Over Hotel Leaders Network

 

Het Hotel Leaders Network is opgericht door Melle Pegman en Jacob de Graaff. Zij zijn verantwoordelijk voor het organiseren van het grootste Nederlands netwerkplatform in de Nederlandse hotelindustrie, de Hotelvrijmibo. Dit evenement wordt vier keer per jaar georganiseerd op unieke locaties en is toegankelijk voor iedereen die in een hotel werkt. Door hun ervaring met het organiseren van dit evenement kennen zij de kracht van een goed netwerkplatform. Een plek om samen te komen met collega’s om zaken te bespreken, gedachten uit te wisselen en natuurlijk om een drankje te drinken.

 

Interesse?

 

Heeft u belangstelling om partner te worden? Neem dan contact op via telefoon  020 845 7309 en vraag naar Melle Pegman of Jacob de Graaff. u kunt ons ook e-mailen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

PARTNERS OVER HLN

“Door als partner deel te nemen aan het HLN besef je pas hoe groot het hotelnetwerk is. Het HLN is de ideale setting om van gedachten te wisselen met de Nederlandse Hospitality Leaders.”


Bert-Jan Evers

Guestline

“Bij Booking.com worden allle beslissingen gemaakt op basis van data. Echter, de hospitality industry blijft ook een ‘peoples business’. De partnership met Hotel Leaders Network geeft ons toegang tot hun grote netwerk binnen de hotel industrie in Nederland, waardoor we op een andere manier met de markt kunnen connecten.”


Lisa Geerdink

Booking.com