Werken in een hotel

Wanneer je als hotelprofessional wilt werken in een hotel, is het belangrijk de juiste mensen te kennen. Helemaal wanneer precies de functie hebt gevonden waarin je wilt werken in een hotel. Of juist de ideale plek voor de volgende stap in jouw carrière. 

Wanneer je al ervaring hebt met het werken in een hotel en op dit moment aan het werk bent in de hospitality, dan heb je naast de geijkte paden nog een mogelijkheid de juiste mensen te leren kennen, de Hotelvrijmibo. De Hotelvrijmibo wordt meerdere keren per jaar gehouden en is toegankelijk voor iedereen die aan het werken is in een hotel. Op deze netwerkborrels heb je daarom een perfecte mogelijkheid te netwerken en interessante andere hotelprofessionals te leren kennen. Helemaal wanneer je wilt gaan werken in een bepaald hotel of in een bepaalde functie, heb je op de Hotelvrijmibo tal van mogelijkheden om je te laten zien aan de juiste mensen. Hotels die vaak hotel vacatures hebben zijn Van der ValkCorendonBastion hotel vacatures en CSU vacatures.

Bekijk vacatures hospitality per stad, Hotel vacatures AmsterdamHotel vacatures RotterdamHotel vacatures Den HaagHotel vacatures Utrecht.

IN WELKE FUNCTIE WIL JE WERKEN IN EEN HOTEL?

Wanneer je een opleiding hebt voor een functie waarin je wilt werken in een hotel, heb je waarschijnlijk een goed beeld van jouw ideale baan. Of je nu wilt werken in een hotel waarvan je weet dat je er heel veel zou kunnen leren, je specifiek naar een bepaald niveau van jouw functie op zoek bent of dat je gedreven bent om met bepaalde hotelprofessionals samen te kunnen werken, op de Hotelvrijmibo heb je de kans om de juiste contacten te maken. Op Hotelprofessionals vind je vacatures voor functies en afdelingen zoals housekeeping, Front office, chef-kok, sous chef gastvrouw, hostess en nog veel meer hotel vacatures.

Wil je door het werken in een hotel groeien? Wil je de volgende stap maken in je carrière? Dan is de Hotelvrijmibo de uitgelezen plaats om aan vele ervaren professionals uit de hotellerie te vragen wat voor jou de juiste volgende stap zou kunnen zijn. Wellicht krijg je wel meer dan goede adviezen en kun je als volgende stap in jouw loopbaan gaan werken in een hotel van iemand waaraan je advies hebt gevraagd.

receptie vacatures
hotelvrijmibo

WERKEN IN EEN HOTEL GEEFT JE TOEGANG TOT DE HOTELVRIJMIBO

Werken in een hotel is het kaartje om toegang te krijgen tot de Hotelvrijmibo. Wil je ook komen netwerken, een gezellig drankje drinken en socializen met allemaal mensen die net als jij werken in een hotel? Meld je dan gelijk aan voor de volgende borrel!