Netwerken eindbeslissers hotellerie

Zoek je een interessant event om te netwerken en eindbeslissers in de hotellerie te treffen? Ben je op zoek naar een effectieve business club in de hotelbranche? Dan is het Hotel Leaders Network precies waar jij naar op zoek bent. Bij het Hotel Leaders Network kun je netwerken met de eindbeslissers in de hotellerie. Want deze Hotel Business Club is exclusief voor het hogere managers en is bedoelt om het netwerken met en tussen eindbeslissers in de hotellerie te faciliteren.

Naast het netwerken met eindbeslissers in de hotellerie geeft het Hotel Leaders Network interessante presentaties waarin inspirerende hotelprofessionals de nieuwste inzichten uit de hotelbranche presenteren.

EXCLUSIEF NETWERKEN MET ALLEEN DE EINDBESLISSERS UIT DE HOTELLERIE

Een maal per jaar wordt het Hotel Leaders Netwerk gehouden. Netwerken met de eindbeslissers in de hotellerie is het kerndoel van deze events. Om te zorgen dat je gemakkelijk contacten kunt leggen met de juiste mensen en daadwerkelijk effectief kunt netwerken met de eindbeslissers in de hotellerie, zijn de bijeenkomsten alleen toegankelijk voor het hogere managementsegment van het hotelwezen. Hierbij kun je denken aan hotelmanagers, CEO’s en andere eindbeslissers. Op deze manier blijft de sfeer ongedwongen en productief om te netwerken met en als eindbeslissers in de hotellerie.

Hotel Leaders Network 2013
Hotelvrijmibo - NH Collection Krasnapolsky

NETWERKEN MET DE EINDBESLISSERS IN DE HOTELLERIE EN MET ALLE ANDERE INTERESSANTE HOTELPROFESSIONALS

Netwerken is voor eindbeslissers in de hotellerie ook erg interessant op de Hotelvrijmibo. Daar kun je kiezen of je alleen wilt netwerken met eindebeslissers. De hotellerie is er namelijk volledig vertegenwoordigd. Anders dan bij het Hotel Leaders Network, is op de Hotelvrijmibo een bonte mix van hotelprofessionals aanwezig. Iedereen die in een hotel werkt, is namelijk van harte welkom. Zo kun je het netwerken met eindbeslissers van de hotellerie op een gezellige informele manier combineren met het leren kennen van veel nieuw talent uit verschillende hotels. Dat is netwerken met de eindbeslissers in de hotellerie van morgen.