Netwerken hotel industrie

Om te netwerken in de hotel industrie, is het van belang de juiste mensen te treffen. Lange tijd was het erg lastig om de eindbeslissers van de hotellerie allemaal bij elkaar te treffen en zo effectief te kunnen netwerken in de hotel industrie. Sinds kort is daar verandering in gekomen door het Hotel Leaders Network. Deze Business Club is specifiek ontwikkeld om te kunnen netwerken in de hotel industrie en dan met name met het hogere management van hotels. Netwerken in de hotel industrie gaat natuurlijk ook in een hele informele en ongedwongen sfeer. Naast het netwerken met hotelprofessionals biedt het Hotel Leaders Network de mogelijkheid om in een inspirerende sfeer de laatste trends uit de hotellerie op de doen en inzichten te delen.

DIRECT EN EXCLUSIEF NETWERKEN MET DE HOTEL INDUSTRIE EINDBESLISSERS

Om te zorgen dat de lijntjes kort blijven en dat het netwerken met hotel industrie eindbeslissers functioneel blijft, zijn de jaarlijkse bijeenkomsten van het Hotel Leaders Network alleen toegankelijk voor de professionals uit het hogere management. Wil je ook netwerken met andere hotel industrie professionals? Dat kan. Meerdere keren per jaar wordt de gezellige Hotelvrijmibo gehouden. Op deze borrel speciaal voor alle mensen die in hotels werken is netwerken in de hele hotel industrie heel goed mogelijk. Op de Hotelvrijmibo is iedereen die in een hotel werkt welkom. Dat betekent dat receptionisten, chefkoks, banquet managers, CEOs en allerlei andere mensen uit de vele verschillende functies van het hotel hier te vinden zijn.

MEER DAN NETWERKEN IN DE HOTEL INDUSTRIE, PARTNER WORDEN VAN HET HOTEL LEADERS NETWORK

Wilt u niet alleen netwerken met de hotel industrie, maar gelijk ook uw naamsbekendheid vergroten onder hotelprofessionals? Zijn de eindbeslissers uit de hotellerie precies uw doelgroep? wordt dan partner van het Hotel Leaders Network en bereik de hotellerie op een directe en informele wijze. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken hoe u nog meer kunt bereiken met de Hotel Leaders Network events dan effectief netwerken met de hotel industrie.