DE PARTNERS VAN 2017

Trotse hoofdpartners 2017

Trotse partners 2017

ACS Audiovisueel

ACS audiovisual solutions levert hoogwaardige audiovisuele oplossingen voor beurzen, congressen en bedrijfsevenementen door heel Europa. Wij zijn als audiovisueel specialist in staat om projecten van iedere schaalgrootte te ondersteunen en hebben veel ervaring met tijdelijke zalenbouw en het toepassen van innovatieve technologieën. Hierdoor zijn wij over de jaren uitgegroeid tot een toonaangevende AV partner in zowel binnen- als buitenland.

Aficom / Groupe GM

Al meer dan 40 jaar is Groupe GM internationaal een voorloper op het gebied van gastenartikelen. Groupe GM ontwerpt, produceert en distribueert hotelcosmetica en hotelaccessoires aan de hospitality industrie in meer dan 70 landen verspreidt over elk continent.

 

Naast de eigen merken die Groupe GM ontwikkeld, sluit Groupe GM ook exclusieve licentieovereenkomsten met erkende internationale merken. Op dit moment heeft Groupe GM met meer dan 30 cosmetica-, mode-, design- en spa- merken een gastenartikelenlijn ontwikkeld.

 

Kijk voor meer informatie op www.groupegm.com en www.aficom.fr

Booking.com

Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van ‘s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Deel van de Priceline Group (NASDAQ: PCLN), Booking.com heeft nu meer dan 15.000 medewerkers in 204 kantoren in 70 landen over de hele wereld.

 

Met een missie om mensen de wereld te laten beleven investeert Booking.com in technologie die het reizen eenvoudiger maakt. Bij Booking.com verbinden we reizigers aan ‘s werelds grootste aanbod van prachtige accommodaties, van appartementen, vakantiehuizen en B&B’s bij gezinnen tot 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo’s. De Booking.com-website en -apps zijn beschikbaar in meer dan 40 talen, bieden 1.474.378 accommodaties, en beslaan 121.180 bestemmingen in 228 landen en gebieden wereldwijd.

 

Elke dag worden meer dan 1.500.000 kamernachten gereserveerd op ons platform. Of het nu om vakantie- of zakenreizen gaat, reizigers kunnen gemakkelijk direct hun ideale accommodatie boeken via Booking.com, zonder reserveringskosten en met onze belofte om de beste prijs te matchen. Via ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in meer dan 40 talen, zelfs midden in de nacht.

 

Kijk voor meer informatie op booking.com

D&B The Mobility Group

D&B The Mobility Group biedt kwalitatief hoogwaardige chauffeursdiensten en parkeeroplossingen. Of het nu gaat om privéchauffeurs, valet parking, VIP shuttle services of het volledig uit handen nemen van alle mobiliteit tijdens een evenement; met ons track record van ruim 20 jaar bent u bij ons verzekerd van onderscheidende service tegen scherpe tarieven.

 

Graag kijken wij met u mee en geven wij u aan de hand van uw wensen, verwachtingen, een locatiebezoek en vele jaren ervaring een passend advies. Van chauffeursdiensten en valet parking tot VIP shuttle services en hostesses. Wij stellen onze expertise en netwerk graag aan u ter beschikking om te komen tot een geweldige beleving voor uw gasten.

 

Wij werken onder andere voor Waldorf Astoria Amsterdam, Hilton, Carré en Schiphol Group. Bezoek voor meer informatie www.themobilitygroup.nl of neem contact op met Filip Cwiklinski via Filip.Cwiklinski@db.nl of +31(0)20 702 73 05.

Hotek Hospitality Group

Hotek Hospitality Group focust op het ontzorgen van hoteliers.

 

Sinds 1999 is Hotek Hospitality Group actief op de markt van keycard systemen en hotel supplies. Het onafhankelijke familiebedrijf is uitgegroeid tot internationale marktleider met meer dan 5.000 klanten in ruim 65 landen.  

 

De merken –  3 specialismes onder 1 dak

Hotek hotel keycard systems

Al bijna 20 jaar is Hotek een begrip in hotel security. Een hotelslot is niet langer ‘gewoon een slot’.  Het is onderdeel geworden van een maatwerk toegangscontrole oplossing.  Hotek levert een scala van online en offline oplossingen, gebaseerd op de nieuwste technologie zoals RFID, NFC, Bluetooth en QR code.

 

Be Dutch hotel supplies

In de loop der tijd nam de vraag naar hotel supplies zoals hotel safes en minibars dusdanig toe, dat het assortiment is uitgegroeid tot een hoogwaardige eigen productlijn van meer dan 300 Dutch design artikelen voor hotelkamer, badkamer, receptie en overige ruimtes.

 

OPENCARD key management

Als derde merk binnen de groep is OPENCARD key management een speciale divisie en gericht op de meer complexe toegangscontrole, met oplossingen die ook toe te passen zijn buiten de hospitality branche.

 

Alle producten leverbaar uit voorraad

Vanuit het hoofdkantoor in Etten-Leur staat het team van 25 medewerkers dagelijks klaar voor de klant, met als missie: “You take care of your guests, we take care of you”

Het pand dat enkele jaren geleden in gebruik werd genomen was al snel weer te klein; het magazijn werd uitgebreid tot meer dan 4.000m2 zodat alle in eigen beheer ontwikkelde producten uit voorraad kunnen worden geleverd.

 

Stijlvolle showroom en trainingsruimte

Daarna was het tijd voor de finishing touch: een eigen stijlvolle showroom in de stijl van een hotel lobby met vergaderkamers en een state-of-the art trainingsruimte.

Klanten kunnen in alle rust worden voorzien van een maatwerk advies voor sloten én accessoires. Klanten en internationale dealers kunnen tevens een producttraining volgen.

 

One-stop hotel(web)shop

Bij de bouw of renovatie van een hotel komt een heleboel kijken. Om de hotelmanager te ontzorgen biedt Hotek een totaaladvies voor zowel sloten als supplies. Het totale project kan worden geleverd, gemonteerd en geïnstalleerd. Hotel supplies kunnen tevens worden (na)besteld in de webshop.

 

Eigen 24u montage & servicedienst

Dienstverlening houdt niet op na installatie of na het leveren van producten. Hotek heeft ervoor gekozen transport, levering, montage en een 24/7 servicedienst in eigen beheer te houden. Klanten kunnen uit diverse service- en onderhoudscontracten kiezen. Via de speciale service website worden service, onderhoud en garantie geregeld. Met enkele muisklikken wordt de support in gang gezet.

 

ISO-certificering

De bedrijfs- en managementprocessen zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd en hiermee gericht op constante verbetering.

Meer informatie: WWW.HOTEK.NL

Hotel Arena

Hotel Arena is een buitengewoon stadshotel met diepe wortels in Amsterdam en met haar voeten in het gras van het Oosterpark. In de groene beschutting van ons monumentale pand vieren we de contrasten die Amsterdam kleuren. Stimuleren we bijzondere ontmoetingen tussen gewone mensen en gewone ontmoetingen tussen bijzondere mensen. Zijn we de plek waar je eet, drinkt, werkt, slaapt, danst. Waar je praat en luistert, ontdekt en herkent, thuiskomst, uitgaat en grenzen verlegt.

 

Bekijk de website

Hotelprofessionals Hotel Vacatures

Hotel vacatures plaatsen
Vind jij het ook lastig om als hotelier vacatures succesvol te plaatsen en in te vullen? Vind je daarbij ook dat de plaatsingstarieven vaak wel erg hoog liggen? Dan heb je nu de oplossing gevonden! Hotelprofessionals biedt scherpe tarieven en uitstekende diensten. Geen rommelige administratie meer, maar één online overzicht waarin alle informatie over vacatures en de sollicitanten wordt weergegeven. Hotelprofessionals.nl

ING

ING bedient haar klanten in de hotellerie met een team ervaren specialisten. Dit team bestaat onder andere uit:

 

Patrick Kieboom – Directeur Services, ICT, Media & Leisure
Roman Wagenaar – Relatiemanager Hospitality Industry
Jan van der Doelen – Sectormanager Leisure
Thijs Geijer – Sectoreconoom Leisure

 

Wij begrijpen dat onze klanten breder geadviseerd willen worden dan alleen rondom een financieel product. Om op deze behoefte in te spelen maken we – naast persoonlijk contact – volop gebruik van de digitale wereld. Met data-analyse zijn wij in staat om waardevolle informatie voor onze klanten te genereren. Door data te combineren met diepgaande kennis van de klant en sector, kunnen we de klant inzicht geven in zijn bedrijfsvoering, mogelijke optimalisaties en risico’s. Daarmee creëren wij een bedieningsconcept dat verder gaat dan alleen bancaire dienstverlening. Als strategisch partner sparren wij regelmatig met onze klanten over de ontwikkeling in de markt en de positionering van hun hotelconcept. Met deze dienstverlening, waarin relatie en data een cruciale rol spelen, zijn we onderscheidend in de Nederlandse markt.

 

Roman WagenaarHeeft u behoefte aan een persoonlijke kennismaking dan kunt u contact opnemen met onze relatiemanager, Roman Wagenaar.

 

 

E: roman.wagenaar@ing.nl
M: +316 13 23 70 20

 

Kijk voor meer informatie en sectorrapporten kijk op: https://www.ing.nl/zakelijk/kennis-over-de-economie/uw-sector/leisure/index.html.

MJ People | Werving- en selectiebureau

MJ People is hét werving- en selectiebureau voor de hospitality industrie en hotellerie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals voor management- en directiefuncties.

 

MJ People onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, een integere werkwijze, een groot netwerk en efficiënte selectiemethoden. Ons team heeft zelf jarenlange ervaring in de hospitality branche en daardoor uitstekende kennis van de markt. Zo kunnen wij de perfecte match maken tussen opdrachtgever en professional.

 

Kijk voor meer informatie op www.mjpeople.nl

SBIT, De ICT partner voor hotels

SBIT is sinds 1999 uw partner voor automatisering in uw hotel. Door onze jarenlange ervaring in ICT durven wij, met onze gedegen opgeleide systeembeheerders en servicedeskmedewerkers, een zorgeloze automatisering te garanderen. Een greep uit onze diensten:

 

 • ICT Management
 • WiFi  Gasten Internet
 • VOIP Telefonie
 • Hotel HD IP-TV
 • Netwerk Infrastructuur
 • Cloud Software
 • Hosting
 • Digital Signage
 • Guest Services Platform
 • IP Camerasystemen
 • ICT Consultancy

 

Neem voor meer informatie contact op met info@s-bit.nl of bezoek de website.

Stenden Hoger Hotelonderwijs

Flexibele opleiding/werken & studeren Hoger Hotelonderwijs

 

Studeren combineren met een drukke baan, een gezinsleven en een sociaal leven? Dit vraagt om flexibiliteit van de opleiding waar jij voor kiest..

 

Flexibel studeren

Vanaf september 2017 biedt Stenden een flexibel werken & studeren programma aan voor Hoger Hotel Onderwijs waarin jij het tempo waarin jij studeert, de opbouw van het studietraject en de wijze waarop je graag wilt studeren grotendeels zelf bepaalt. Wij sluiten aan bij jouw wensen!

 

Leren doe je een leven lang. Je volgt een studie of cursus, doet ervaringen op in een praktijksituatie en leert van hetgeen je meemaakt in je dagelijks leven. Door flexibel onderwijs aan te bieden, sluiten we hierbij aan. De kennis en ervaring die je al beheerst worden zoveel mogelijk gewaardeerd, waardoor de opleiding efficiënter en korter kan worden. Leren doe je op school door samen te werken in learning communities met medestudenten en studiecoaches. Daarnaast leer je in de praktijk; hiermee ben je direct van waarde voor collega’s en jouw werkgever.

 

Je hebt veel zeggenschap en regie over de invulling van het studietraject. Je volgt modules die aansluiten bij jouw leerwensen en voegt deze samen tot een persoonlijke leerroute.

 

Coaching diplomatraject

 • Deelnemer is regisseur en co-creator van zijn eigen leerarrangement/-route.
 • Voordat iemand zich voor de eerste keer inschrijft als student (diplomatraject) of deelnemer (afzonderlijke unit of scholingstraject) vindt een intakegesprek plaats om de keuze van programma’s af te stemmen op de gewenst leeruitkomsten en studieroute.
 • De keuze voor units wordt in beginsel vastgesteld in overleg tussen deelnemer, werkgever en studiecoach dit resulteert in een onderwijsovereenkomst.
 • Elke student krijgt een intake en begeleiding binnen een diplomatraject.
 • Een student houdt zelf een portfolio bij met zijn leeruitkomsten in verschillende units.
 • De studiecoach adviseert over een optimale schakeling van seriële of parallel lopende units en combinaties van leer-werkactiviteiten.

 

Doelgroepen Flexibel Studeren

Het onderwijsconcept Leven Lang Leren richt zich primair op werkenden en professionals in het werkveld. Hierbij valt vooral te denken aan volwassenen van 21+ en 35+. Vooral voor de volwassenen zal het tijd- en plaatsonafhankelijk studeren (o.a. door middel van online leren) wenselijk zijn gelet op het combineren van studie met werk en privéleven.

 

Ervaringen van studenten

“Door de opleiding leer ik de organisatie waarin ik werk goed kennen en zie ik waar de kansen liggen. Daarnaast geeft de opleiding mij een mooie inkijk in mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten en houdt me een spiegel voor. Ik ben me bewust geworden van dingen waar ik voorheen geen aandacht aan schonk.”

 

“Ik besloot door te willen groeien. En dus te gaan studeren. Een tweede hbo-studie is prijzig, dus is een duale opleiding Associate Degree voor mij de beste optie. Ik werk in Apeldoorn, waar ook een hotelschool is gevestigd. Toch koos ik voor Stenden. Enerzijds omdat de school heel goed staat aangeschreven, anderzijds vanwege de mogelijkheid er duaal te studeren. Ook de ontdekkende leermethode WBL spreekt me erg aan. Mijn hoge verwachtingen zijn inmiddels ingelost. Na mijn studie? Dan hoop ik een managementfunctie te bekleden of een eigen zaak te beginnen.”

 

Praktische informatie

De locatie van de trainingsdagen wordt jaarlijks vastgesteld aan de hand van de aanmeldingen. Een groot deel van de trainingsdagen zal in Leeuwarden zijn.

 

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem contact op met het secretariaat via shmsduaal@nhlstenden.com of telefonisch: 06-1927 6507. Je wordt dan uitgenodigd voor een intakegesprek met een studiecoach die samen met jou de mogelijkheden gaat verkennen.

 

Profieleisen

Wil je de flexibele opleiding HHO volgen? Dan heb je een havo/vwo (C&M +econ of m&o of E&M, N&T, N&G) – of mbo -diploma (niveau 4) nodig. Als je niet over een van deze diploma’s beschikt of je bent 21 jaar of ouder, informeer dan naar de mogelijkheden! Daarnaast dien je te be- schikken over een relevante werk– of stageplek in de sector.

Partner worden?

Interesse om partner te worden van Hotel Leaders Network? Vul dan het onderstaande formulier in voor meer informatie:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Media partners

Misset Horeca

Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. Met nieuws, praktische tips en bruikbare ondernemersinformatie.

Voordelen Partnerschap

Netwerk op het hoogste niveau van de hotel industrie

 

Wilt u netwerken met CEO’s, Presidents en andere executives op het hoogste niveau van de hotel industrie? Word dan een partner van het Hotel Leaders Network. Het Hotel Leaders Network is een exclusief netwerkplatform, enkel toegankelijk voor CEO’s, Presidents, General Managers, hotel eigenaren en executives binnen de hotelindustrie. Evenementen worden jaarlijks georganiseerd en vinden plaats op unieke locaties relevant aan de industrie.

 

Voordelen van een partnerschap

 

Er zijn meerdere voordelen aan een partnerschap met het Hotel Leaders Network.

 

 • Netwerk met executives op de hoogste niveaus binnen de hotelindustrie;
 • Een unieke kans op exposure via onze on- en offline media outlets;
 • Krijg nieuwe verfrissende inzichten in de hotelindustrie.

 

Hotel Leaders Network Conferenties zijn meer dan een plek om samen te komen. We zorgen er altijd voor dat we sprekers en moderators van hoog niveau hebben die de laatste inzichten in de industrie delen.

Over het Hotel Leaders Network

 

Het Hotel Leaders Network is opgericht door Melle Pegman en Jacob de Graaff. Zij zijn verantwoordelijk voor het organiseren van het grootste Nederlands netwerkplatform in de  Nederlandse hotelindustrie, de Hotelvrijmibo. Dit evenement wordt vier keer per jaar georganiseerd op unieke locaties en is toegankelijk voor iedereen die in een hotel werkt. Door hun ervaring met het organiseren van dit evenement kennen zij de kracht van een goed netwerkplatform. Een plek om samen te komen met collega’s om zaken te bespreken, gedachten uit te wisselen en natuurlijk om een drankje te drinken.

 

Interesse?

 

Heeft u belangstelling om partner te worden? Neem dan contact op via telefoon  020 845 7309 en vraag naar Melle Pegman of Jacob de Graaff. u kunt ons ook e-mailen. Uiteraard geheel vrijblijvend.