DE PARTNERS VAN 2018

Hieronder vindt u een overzicht van de partners van Hotel Leaders Network 2018. Bent u geïnteresseerd in een partnerschap voor de editie van 2019? Lees onder aan deze pagina meer informatie over het partnerschap en neem vrijblijvend contact met ons op.

TROTSE HOOFDPARTNERS 2018

solar-slider-hvmb-1

TROTSE PARTNERS 2018

Booking.com

Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van ‘s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Deel van de Booking Holdings Inc (BKGN), Booking.com heeft nu meer dan 15.000 medewerkers in 204 kantoren in 70 landen over de hele wereld.

 

Met een missie om mensen de wereld te laten beleven investeert Booking.com in technologie die het reizen eenvoudiger maakt. Bij Booking.com verbinden we reizigers aan ‘s werelds grootste aanbod van prachtige accommodaties, van appartementen, vakantiehuizen en B&B’s bij gezinnen tot 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo’s. De Booking.com-website en -apps zijn beschikbaar in meer dan 40 talen, bieden 1.474.378 accommodaties, en beslaan 121.180 bestemmingen in 228 landen en gebieden wereldwijd.

 

Elke dag worden meer dan 1.500.000 kamernachten gereserveerd op ons platform. Of het nu om vakantie- of zakenreizen gaat, reizigers kunnen gemakkelijk direct hun ideale accommodatie boeken via Booking.com, zonder reserveringskosten en met onze belofte om de beste prijs te matchen. Via ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in meer dan 40 talen, zelfs midden in de nacht.

 

Kijk voor meer informatie op booking.com

Hotelprofessionals Hotel Vacatures

Hotel vacatures plaatsen
Vind jij het ook lastig om als hotelier vacatures succesvol te plaatsen en in te vullen? Vind je daarbij ook dat de plaatsingstarieven vaak wel erg hoog liggen? Dan heb je nu de oplossing gevonden! Hotelprofessionals biedt scherpe tarieven en uitstekende diensten. Geen rommelige administratie meer, maar één online overzicht waarin alle informatie over vacatures en de sollicitanten wordt weergegeven. Hotelprofessionals.nl

Mise & Place

Hotel vacatures plaatsen
Vind jij het ook lastig om als hotelier vacatures succesvol te plaatsen en in te vullen? Vind je daarbij ook dat de plaatsingstarieven vaak wel erg hoog liggen? Dan heb je nu de oplossing gevonden! Hotelprofessionals biedt scherpe tarieven en uitstekende diensten. Geen rommelige administratie meer, maar één online overzicht waarin alle informatie over vacatures en de sollicitanten wordt weergegeven. Hotelprofessionals.nl

Als grootste specialist in het uitzenden van horecapersoneel zorgen wij sinds 1994 dagelijks voor de perfecte match tussen duizenden talenten en vele cateraars, hotels, festivals, restaurants, voetbalstadions, congresgebouwen en evenementorganisatoren. Voor studenten zijn wij dé flexibele bijbaan, waarbij je altijd werkt met vrienden en je persoonlijke ontwikkeling op de voorgrond staat. Voor onze relaties is Mise en Place dé partner die alle personeelsvraagstukken binnen de hospitality vakkundig weet te beantwoorden.

 

Vrienden maken en synergieën creëren door dagelijks samen te leren en te groeien: Met onze Academy waarborgen we de kwaliteit, vakkundigheid en groei van onze talenten. Hier worden onze werknemers niet alleen opgeleid tot professionals in de horeca, maar bereiden we ze door continue aandacht voor ontwikkeling ook naast de studie voor op hun toekomst.

 

Kijk voor meer informatie op www.miseenplace.nl

Solar

Solar Nederland B.V. is jouw technische groothandel in elektrotechniek, sanitair, verwarming en ventilatietechniek, gespecialiseerd in de Hospitality branche! Naast een traditionele groothandelsfunctie met ruim 330.000 installatieproducten welke wij binnen één uur op locatie kunnen leveren, bieden wij diverse services aan welke toegevoegde waarde bieden in de Hospitality branche. Voorbeelden van deze services zijn onder andere het opslaan en inhuizen van inventaris, energiescans op basis van de Green Key certificering, het efficiënt inrichten van technische diensten en technische scholing!

 

Door het inzetten van de laatste technologieën, passend in de nieuwste trends en afgestemd op organisatorische uitdagingen als energiebesparing, kostenreductie en operationele efficiëntie, helpen wij de branche continu op weg naar een gezonde bedrijfsvoering.

 

Solar heeft nationaal en internationaal veel kennis en ervaring en is jouw partner wanneer het gaat om intelligente oplossingen en de juiste keuzes voor producten en toepassingen op het gebied van sfeer, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Zo vervullen wij voor onder andere NH Hotels, Accor, Corendon en Apollo Hotels een adviserende, coördinerende én uitvoerende rol wanneer het gaat om invulling van projecten en optimaliseren van maintenance.

 

Wij werken met een select team accountmanagers die op de hoogte zijn van de innovaties en trends in hospitality- en leisure branche. Wij herkennen vraagstukken omtrent installatietechniek maar wellicht nog belangrijker, we begrijpen jouw business. Wil je meer informatie over onze producten, diensten en oplossingen voor jouw hotel of accommodatie? Kijk eens op onze website of neem contact op met 088 – 765 27 60. Wij maken graag kennis met je!

SBIT

SBIT is sinds 1999 uw partner voor uw hotel ICT.

 

Door het combineren van onze communicatie oplossingen tezamen met het IT netwerk biedt SBIT u de mogelijkheid tot een “One-Stop-Shop” oplossing.

 

De voordelen van uw samenwerking met SBIT:​

 

  • ICT Hospitality partner met gedegen hotel ervaring. Uw gast is onze gast.
  • Een aanspreekpunt voor uw volledige ICT omgeving
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • One-Stop-Shop (WiFi, IP Televisie, VoIP Telefonie, Netwerk, Cloud oplossingen, Office 365, Sharepoint, IP Camerasysteem, Digital Signage en Consultancy)
  • Eigen datacenter

 

Voor meer informatie neemt u contact op met info@s-bit.nl of bekijk S-Bit.nl

 

 

CSU

CSU Hotel Services is al vijftig jaar dé specialist in het ontzorgen van housekeeping. Wij staan voor optimale kwaliteit- en servicebeleving en maken het verschil met mensen die excelleren in gastvrijheid. Onze toegevoegde waarde is: Excellence in hospitality. Uw gasten voelen zich direct welkom en thuis in een schone en frisse hotelkamer. Maar we gaan verder.

 

Details maken het verschil
CSU Hotel Services begrijpt hoe de hotelbranche in elkaar steekt. Gastheerschap is bij CSU Hotel Services vanzelfsprekend. De gast staat centraal en moet zich welkom voelen. Daarom garanderen wij een schone, gastvrije uitstraling. Onze medewerkers letten extra op details. Wij weten dat het de kleine dingen zijn die gasten waarderen. Gasten aanspreken met een glimlach, de juiste timing, een attent gebaar. Elke dag weer. Hospitality in hotels vereist deskundige, gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingerichte projectorganisatie. Wij staan garant voor continuïteit van vriendelijke en servicegerichte medewerkers die bijdragen aan de ultieme gastbeleving.

 

De beste mensen
Wij leveren onze schoonmaakdiensten samen met medewerkers die graag bij ons werken. Om de beste in de schoonmaakmarkt te blijven, richten we ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van onze medewerkers. Want wij geloven dat onze klanten daar uiteindelijk ook voordeel van hebben. Wij zijn altijd op zoek naar de beste mensen. Kijk op www.werkenbijcsu.nl.

 

Lees meer over CSU Hotel Services

HEINEKEN

HEINEKEN is de trotse partner van Hotel Leaders Network. Er zijn veel raakvlakken tussen de hotellerie en HEINEKEN.

 

Zo staat HEINEKEN ook altijd voor de beste kwaliteit; blijven we ieder jaar innoveren (met nieuwe bieren en ciders); en kijken we altijd met onze relaties hoe we duurzaam kunnen groeien.

 

Dit doen we middels een assortimentsadvies gebaseerd op marktonderzoek en op de juiste gepaste manieren zichtbaar te zijn in de hotels. Met tientallen kwalitatief mooie bieren en ciders in alle smaaksegmenten en vanuit meerdere streken van de wereld kunnen we aan al uw gasten een passend assortiment bieden.

 

Daarnaast kijken we net als de hotellerie, hoe we mensen kunnen verbinden – zelfs op internationaal niveau. We vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een kwalitatief goed glas HEINEKEN pils en streven er daarom naar om het op zoveel mogelijk plekken in de wereld verkrijgbaar te maken. Born in Amsterdam, raised by the world.

 

Minstens zo belangrijk is dat we meedenken op het verantwoord nuttigen van bieren in de hotellerie. Zo zien we kansen op de Meeting & Events markt met Heineken 0.0 en is de Heineken Blade een uitkomst voor zakelijke en privé groepen.

 

Proost namens heel HEINEKEN op een fantastische editie van het Hotel Leaders Network.

ING

ING bedient haar klanten in de hotellerie met een team ervaren specialisten. Dit team bestaat onder andere uit:

 

Patrick Kieboom  Directeur Services, ICT, Media & Leisure
Richard Bakker  Relatiemanager Leisure
Robert Rolden  Relatiemanager Leisure
Christiaan Boon  Lending Specialist Leisure
Sjuk Akkermans   Sectormanager Leisure

 

Wij begrijpen dat onze klanten breder geadviseerd willen worden dan alleen rondom een financieel product. Om op deze behoefte in te spelen maken we – naast persoonlijk contact – volop gebruik van de digitale wereld. Door data te combineren met diepgaande kennis van de klant en sector, kunnen we de klant inzicht geven in zijn bedrijfsvoering, mogelijke optimalisaties en risico’s. Daarmee creëren wij een bedieningsconcept dat verder gaat dan alleen bancaire dienstverlening. Als strategisch partner sparren wij regelmatig met onze klanten over de ontwikkeling in de markt en de positionering van hun hotelconcept. Met deze dienstverlening, waarin relatie en data een cruciale rol spelen, zijn we onderscheidend in de Nederlandse markt.

 

Heeft u behoefte aan een persoonlijke kennismaking dan kunt u contact opnemen met onze relatiemanagers, Richard Bakker of Robert Rolden.

 


richard.bakker@ing.com      robert.rolden@ing.com
316 13417999                           +316 23589830

GROUPE GM

Al meer dan 40 jaar is Groupe GM internationaal een voorloper op het gebied van gastenartikelen. Groupe GM ontwerpt, produceert en distribueert hotelcosmetica en hotelaccessoires aan de hospitality industrie in meer dan 70 landen verspreidt over elk continent.

 

Naast de eigen merken die Groupe GM ontwikkeld, sluit Groupe GM ook exclusieve licentieovereenkomsten met erkende internationale merken. Op dit moment heeft Groupe GM met meer dan 30 cosmetica-, mode-, design- en spa- merken een gastenartikelenlijn ontwikkeld.

 

Kijk voor meer informatie op www.groupegm.com en www.aficom.fr
Voor meer informatie kunt u contact opnemen per e-mail met ilse.verstraaten@aficom.fr of per telefoon 06-29737632.

 

Kijk voor het complete assortiment cosmeticamerken op Aficom.fr

Panasonic

Panasonic biedt meer dan enkel oplossingen om uw hotel business succesvol te runnen, of het nu gaat om klanten tevreden te maken of uw personeel ten allen tijde op de hoogte te houden. Van communicatiesystemen die volledig integreren met uw eigen applicaties tot Airco-systemen die meer dan 50% besparen op energie. Van display-oplossingen met alle benodigde integraties voor eenvoudige installatie tot beveiligingssystemen met een persoonlijke beveiliging. De volledige  hoteloplossingen helpen u de workflows te stroomlijnen en helpen uw medewerkers om dag in dag uit geweldige gastervaringen te realiseren. Panasonic helpt uw gasten een comfortabel verblijf te bieden . De flexibele communicatieoplossingen van Panasonic maken elke interactie met gasten sneller en soepeler. Beheer check-in / check-out, wake-up calls, voicemail en meer. Met Panasonic kunt u snel en eenvoudig verbinding maken met het personeel overal in het hotel, overal en altijd.

Prinselijk Gebonden

Prinselijk Gebonden is 7 jaar geleden ontstaan uit liefde voor bloemen, de natuur en het ambacht bloemist. Na enkele jaren aan de Prinsenstraat is Prinselijk Gebonden verhuisd naar zijn huidige locatie. Een prachtig monumentaal pand aan de Herenstaat 13 te Amsterdam. De winkel vol prachtige producten, bijzondere bloemen en planten is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat zich richt op bloemen in de breedste zin van het woord. Wekelijks wordt er gewerkt aan meer dan 70 bedrijfsabonnementen die je verspreid over heel Amsterdam kunt vinden. Van kleinschalige boutique hotels, de gehele aankleding van de lobby tot aan dat ene grote event. Alles geschikt met de meest prachtige seizoensbloemen en afgestemd op de desbetreffende locatie of wensen van de gast. Prinselijk Gebonden is o.a. hofleverancier van NH Collection Barbizon Palace, Hotel Jakarta en Park Hotel. Door het jonge, energieke en eigentijdse team is Prinselijk Gebonden flexibel en denkt het graag mee met de klant. Zo worden wensen omgezet tot florale kunstwerken die een belevenis creëren voor uw gast.

 

MJ People | Werving- en selectiebureau

MJ People is hét werving- en selectiebureau voor de hospitality industrie en hotellerie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals voor management- en directiefuncties.

 

MJ People onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, een integere werkwijze, een groot netwerk en efficiënte selectiemethoden. Ons team heeft zelf jarenlange ervaring in de hospitality branche en daardoor uitstekende kennis van de markt. Zo kunnen wij de perfecte match maken tussen opdrachtgever en professional.

 

Kijk voor meer informatie op www.mjpeople.nl

Partner worden?

Interesse om partner te worden van Hotel Leaders Network? Vul dan het onderstaande formulier in voor meer informatie:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


MEDIAPARTNERS

Misset Horeca

Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. Met nieuws, praktische tips en bruikbare ondernemersinformatie.

VOORDELEN PARTNERSCHAP

Netwerk op het hoogste niveau van de hotel industrie

 

Wilt u netwerken met General Managers, Hotel Managers, Hoteleigenaren, CEO’s, Regiodirecteuren en andere executives op het hoogste niveau van de hotel industrie? Word dan een partner van Hotel Leaders Network. Het Hotel Leaders Network is een exclusief netwerkplatform, enkel toegankelijk voor collega’s uit het hoger hotelmanagement. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd en vindt plaats op een unieke locatie, relevant aan de industrie.

 

Voordelen van het partnerschap

 

Er zijn meerdere voordelen aan een partnerschap met Hotel Leaders Network.

 

  • Netwerk met executives op de hoogste niveaus binnen de hotelindustrie;
  • Een unieke kans op exposure via onze on- en offline media outlets;
  • Krijg nieuwe verfrissende inzichten in de hotelindustrie.

 

Het Hotel Leaders Network is meer dan een plek om samen te komen. We zorgen er altijd voor dat we sprekers en moderators van hoog niveau hebben die de laatste inzichten in de industrie delen. Zo is in 2018 de Hotelrede geïntroduceerd, hierin deelt een prominent Nederlander zijn of haar buitenstaandersblik op de hotellerie.

Over Hotel Leaders Network

 

Het Hotel Leaders Network is opgericht door Melle Pegman en Jacob de Graaff. Zij zijn verantwoordelijk voor het organiseren van het grootste Nederlands netwerkplatform in de Nederlandse hotelindustrie, de Hotelvrijmibo. Dit evenement wordt vier keer per jaar georganiseerd op unieke locaties en is toegankelijk voor iedereen die in een hotel werkt. Door hun ervaring met het organiseren van dit evenement kennen zij de kracht van een goed netwerkplatform. Een plek om samen te komen met collega’s om zaken te bespreken, gedachten uit te wisselen en natuurlijk om een drankje te drinken.

 

Interesse?

 

Heeft u belangstelling om partner te worden? Neem dan contact op via telefoon  020 845 7309 en vraag naar Melle Pegman of Jacob de Graaff. u kunt ons ook e-mailen. Uiteraard geheel vrijblijvend.