Sinds 2015 heeft Joost Serrarens München ingeruild voor Amsterdam. Na ruim 10 jaar in Duitsland is hij nu twee jaar COO van The Student Hotel. In 2012 werd de eerste vestiging van The Student Hotel in Rotterdam geopend, nu zijn er al 9 vestigingen en in 2021 moeten er 41 hotels in diverse steden in Europa zijn gevestigd.

CV

In de afgelopen jaren deed Joost Serrarens de nodige nationale en internationale ervaring op. Hij was verantwoordelijk als General Manager voor de opening van het Novotel in het centrum van Brussel. In 2004 maakte hij de overstap naar München als Vice President van Global Sales. Na twee jaar ruilde hij Accor Dorint in voor Lapithus Hotel Management in München. Bijna 10 jaar was hij hier verantwoordelijk voor onder andere voor revenue/yield management en sales & marketing. In München behoren een Holiday Inn hotel in het centrum van de stad en Holiday Inn Express tot hun portfolio.

Goed gevulde prijzenkast

Zoals de naam al doet vermoeden biedt dit hotel naast kamers voor toeristen ook volledig gemeubileerde kamers voor studenten aan. De afgelopen jaren is The Student Hotel al flink in de prijzen gevallen voor Best Managed Companies (2014), Meest innovatieve hotel (2014) en het beste hotel concept (2012). Joost is medeverantwoordelijk om dit succes verder uit te bereiden.