HOTEL MANAGER

Vele hotel managers zullen aanwezig zijn bij Hotel Leaders Network event. Als hotel manager van een hotel is Hotel Leader Network het uitgelezen moment om kennis te maken met andere eindbeslissers van een hotel.

 

Tijdens dit exclusieve netwerkplatform zijn er verschillende sprekers aanwezig die over interessante onderwerpen zullen spreken. Als hotel manager mag je dit niet missen. Je krijgt nieuwe inspiratie over leidinggeven, personeelsmanagement, dienstverlening en innovatie in de hotel branche. Je zult niet de enige hotel manager zijn die dag want 17 november verwelkomen wij ruim 150 general managers, hotel managers, CEO’s en regio directeuren.

Hotel Manager
Hotel Manager

Taakomschrijving Hotel Manager

Als hotel manager zit gastvrijheid in je bloed. Je geeft de leiding over alle activiteit binnen een hotel. Het coördineren van het personeel in het hotel en het toezicht houden op het functioneren van de medewerkers is een dagelijkse verantwoordelijkheid. Naast het toezicht houden op de kwaliteit van de dienstverlening en personeel houdt hij of zij zich ook bezig met financiële, marketing en sales strategieën. Vaak rapporteert hij of zij aan de general manager van het hotel of hotelketen.

 

Het Hotel Leaders Network event geeft de mogelijkheid om andere eindbeslissers te ontmoeten om tips en ervaringen uit te wisselen en interessante presentaties bij te wonen.

Hotel Manager Vacatures

De organisatoren van Hotel Leaders Network zijn ook de founders van Hotelprofessionals.nl. Dit is de vacaturesite voor de hotellerie. Op deze website staan alle hotel vacatures. In diverse hotels en steden worden er hotel manager vacatures aangeboden. In deze vacatures wordt er om meerdere jaren ervaring gevraagd. Meld je aan voor onze job alerts als er op het moment geen geschikte vacature voor je tussen zit. Hierdoor wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste functies.

 

Via hospitality recruitment MJ People wordt er ook vaak naar een hotel manager gezocht. Neem met hen contact op voor meer informatie. Bekijk op Hotelprofessionals.nl een overzicht van onze actuele hotel manager vacatures.

CEO hotel