Hotel Leaders Network 2017

Wanneer je als hotelprofessional wilt werken in een hotel, is het belangrijk de juiste mensen te kennen. Helemaal wanneer precies de functie hebt gevonden waarin je wilt werken in een hotel. Of juist de ideale plek voor de volgende stap in jouw carrière. 

Wanneer je al ervaring hebt met het werken in een hotel en op dit moment aan het werk bent in de hospitality, dan heb je naast de geijkte paden nog een mogelijkheid de juiste mensen te leren kennen, de Hotelvrijmibo. De Hotelvrijmibo wordt meerdere keren per jaar gehouden en is toegankelijk voor iedereen die aan het werken is in een hotel. Op deze netwerkborrels heb je daarom een perfecte mogelijkheid te netwerken en interessante andere hotelprofessionals te leren kennen. Helemaal wanneer je wilt gaan werken in een bepaald hotel of in een bepaalde functie, heb je op de Hotelvrijmibo tal van mogelijkheden om je te laten zien aan de juiste mensen. Hotels die vaak hotel vacatures hebben zijn Van der ValkCorendonBastion hotel vacatures en CSU vacatures.

Bekijk vacatures hospitality per stad, Hotel vacatures AmsterdamHotel vacatures RotterdamHotel vacatures Den HaagHotel vacatures Utrecht.

HR 3.0 & millennials

The new generation: hoe bind je de millennial aan je team?

De eerste spreker op HLN 2017 was Patricia Douma, general manager bij Kult&Ace Millennial Consultancy. Dit bureau is gespecialiseerd in de millennial en kan goed beeld geven van de belevingswereld van deze generatie. 

Vervolgens was het woord aan Maurice Peeters, director professionals bij YoungCapital. Dit uitzendbureau is de afgelopen enorm gegroeid en heeft veel millennials in dienst. Peeters is onder meer verantwoordelijk voor onderzoek en hun eigen campus. 

Beide sprekers gaven inzicht in de belevingswereld en wensen van de generatie die is geboren tussen 1980 en 2000. Deze generatie, de millennials of ‘generatie Y’ vormt de toekomst van hotelteams, maar vraagt soms een andere aanpak dan de generaties daarvoor.

Bedankt voor uw aanwezigheid

Het verslag over deze 3e editie

Het prachtige gerenoveerde Hotel Arena was het decor van de 3e Hotel Leaders Network. Na een welkomst drankje en het ontvangen van een naamkaartje was er ruimte voor een fijn gesprek met gelijkgestemde.

Na een fijn muzikaal optreden was het tijd voor Moderator Robert Daverschot om iedereen welkom te heten en onze sprekers aan te kondigen. Na de inspirerende verhalen van de sprekers was het tijd om te netwerken.

“Het was fijn om elkaar weer gezien en gesproken te hebben” was een vaak gehoorde kreet. Dat vinden wij fijn om te horen.

Wij willen iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid en zien jullie graag op het volgende evenement.

PARTNERS

Al meer dan 40 jaar is Groupe GM internationaal een voorloper op het gebied van gastenartikelen. Groupe GM ontwerpt, produceert en distribueert hotelcosmetica en hotelaccessoires aan de hospitality industrie in meer dan 70 landen verspreidt over elk continent.

Naast de eigen merken die Groupe GM ontwikkeld, sluit Groupe GM ook exclusieve licentieovereenkomsten met erkende internationale merken. Op dit moment heeft Groupe GM met meer dan 30 cosmetica-, mode-, design- en spa- merken een gastenartikelenlijn ontwikkeld.

Kijk voor meer informatie op www.groupegm.com en www.aficom.fr

 

SBIT is sinds 1999 uw partner voor automatisering in uw hotel. Door onze jarenlange ervaring in ICT durven wij, met onze gedegen opgeleide systeembeheerders en servicedeskmedewerkers, een zorgeloze automatisering te garanderen. Een greep uit onze diensten:

 • ICT Management
 • WiFi  Gasten Internet
 • VOIP Telefonie
 • Hotel HD IP-TV
 • Netwerk Infrastructuur
 • Cloud Software
 • Hosting
 • Digital Signage
 • Guest Services Platform
 • IP Camerasystemen
 • ICT Consultancy

Neem voor meer informatie contact op met info@s-bit.nl of bezoek de website.

Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van ’s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Deel van de Priceline Group (NASDAQ: PCLN), Booking.com heeft nu meer dan 15.000 medewerkers in 204 kantoren in 70 landen over de hele wereld. Met een missie om mensen de wereld te laten beleven investeert Booking.com in technologie die het reizen eenvoudiger maakt. Bij Booking.com verbinden we reizigers aan ’s werelds grootste aanbod van prachtige accommodaties, van appartementen, vakantiehuizen en B&B’s bij gezinnen tot 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo’s. De Booking.com-website en -apps zijn beschikbaar in meer dan 40 talen, bieden 1.474.378 accommodaties, en beslaan 121.180 bestemmingen in 228 landen en gebieden wereldwijd.

Elke dag worden meer dan 1.500.000 kamernachten gereserveerd op ons platform. Of het nu om vakantie- of zakenreizen gaat, reizigers kunnen gemakkelijk direct hun ideale accommodatie boeken via Booking.com, zonder reserveringskosten en met onze belofte om de beste prijs te matchen. Via ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in meer dan 40 talen, zelfs midden in de nacht.

Kijk voor meer informatie op booking.com

Hotel Arena
Hotel Arena

HOTEL ARENA – 25 JAAR

Hotel Arena is een buitengewoon stadshotel met diepe wortels in Amsterdam en met haar voeten in het gras van het Oosterpark. In de groene beschutting van ons monumentale pand vieren we de contrasten die Amsterdam kleuren. Stimuleren we bijzondere ontmoetingen tussen gewone mensen en gewone ontmoetingen tussen bijzondere mensen. Zijn we de plek waar je eet, drinkt, werkt, slaapt, danst. Waar je praat en luistert, ontdekt en herkent, thuiskomst, uitgaat en grenzen verlegt.

Hotel Arena heeft 4 sterren, 139 kamers en een monumentaal pand uit 1886. Het is onlangs grondig verbouwd. Er is een heel nieuwe vleugel met Studio’s bijgekomen en de Patio is mooier dan ooit. Ook staat er een originele, gerestaureerde kapel, compleet met gebrandschilderde ramen. Deze stamt nog uit de tijd dat Hotel Arena een katholiek meisjesweeshuis was. Later werd de kapel een poppodium en het weeshuis een Sleep-in met slaapzalen en stapelbedden vol jongeren. Met de verbouwing heeft het hotel zich naar het Oosterpark gedraaid. Hiermee is een deel van het oorspronkelijke plan van architect Adrianus Bleijs uitgekomen. De parkeergarage is ondergronds gegaan, waardoor het groene terrein naadloos overgaat in het Oosterpark.

Hotel Arena is een plek met stadsmensen en een dorpsgevoel, waar de grenzen tussen park en hotel, Centrum en Oost, dag en nacht, werken en spelen, vreemden en vrienden vervagen.