GENERAL MANAGER HOTEL

Vele general managers zullen aanwezig zijn bij Hotel Leaders Network event. Deze netwerkborrel is bedoeld voor general managers, hotel managers, CEO’s en regio directeuren. Ben je een general manager van een hotel en wil je kennis maken met andere eindbeslissers van een hotel? Hotel Leader Network is hiervoor het evenement om uw netwerk uit te breiden en interessante presentaties bij te wonen.

 

Bekijk het programma voor meer informatie over de netwerkborrel en meld je aan voor Hotel Leader Network op 17 november in Hotel Arena in Amsterdam. Wij kijken uit naar je aanwezigheid.

Hotel Manager
Hotel Manager

Taakomschrijving General Manager

Als general manager van een hotel ben je verantwoordelijk voor alle processen. Ook beheert hij of zij de budgetten voor verschillende afdelingen zoals marketing. Daarom zal hij of zij bovenop de cijfers zitten om te monitoren waar hierin eventueel nog verbetering kan komen. Naast het beheren van budgetten zal de general manager ook strategieën beheren en uitzetten. Dit kan afhankelijk zijn van de grote van het hotel. Een general manager zal ook veel samenwerken met een hotel manager. Een deze functie krijg je niet zomaar. Hiervoor is veel ervaring en kennis nodig. Het is ook de hoogste functie in een hotel dat je kan behalen.

General Manager Vacatures

Omdat je niet zomaar een general manager wordt en er in een hotel maar 1 is, worden er niet vaak vacatures aangeboden voor deze functie. Mocht dit wel zo zijn dan kan je deze op Hotelprofessionals.nl zien.

 

Een andere optie is om de ontwikkelingen in de hotel branche in de gaten te houden. Er worden elk jaar diverse nieuwe hotels geopend waar ook een general manager voor wordt gezocht.

 

Nog een andere optie is om je netwerk uit te breiden. Het Hotel Leaders Network is hier het ideale evenement voor. Wij verwachten naar aanleiding van eerdere edities 150 general managers, hotel managers, CEO’s en regio directeuren te mogen ontvangen. Via hospitality recruitment MJ People wordt er ook vaak naar een general manager gezocht. Neem met hen contact op voor meer informatie.

CEO hotel