In 2013 kreeg Herman klok de aanstelling als Hotel Directeur van het NH Grand hotel Krasnapolsky. Een vijfsterrenhotel wat voor hem een bijzondere plek blijf omdat hij hier zijn vrouw ten huwelijk heeft gevraagd. Hij omschrijft zichzelf als iemand met een sterke operationele achtergrond in 4- en 5-sterren hotels. Hij heeft ervaring opgedaan in re-branding, herpositionering, renovatie en pre-opening van hotels. Daarnaast heeft hij oog voor detail en is resultaatgericht.

CV

In de afgelopen jaren deed Herman de nodige nationale en internationale ervaring op in het vak. Sinds 2004 was hij Director of Operations Rooms Division voor Dorint Sofitel op Schiphol, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de succesvolle re-branding naar Dorint.

In 2007 maakte hij de overstap naar de VS waar hij Hotel Manager was van Sofitel Chicago Water Tower. Drie jaar later verrijkte hij zijn carrière in Dubai met de opening van het eerste Pullman hotel in het Midden-Oosten, in de rol van Operations Manager. Voor zijn komst terug in Nederland was Herman Klok bijna een jaar werkzaam in België, waar hij als General Manager hotel Pullman Brussels Midi opende.

Aan het roer bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Zijn ervaring in onder andere herpositionering en renovatie is ten goede gekomen bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Sinds zijn aanstelling heeft het hotel een aantal ontwikkelingen door gemaakt. In oktober 2015 is het geheel vernieuwde Grand Café Krasnapolsky geopend. De Nederlandse drie-sterrenchef Jacob Jan Boerma is sinds 2015 betrokken bij de culinaire activiteiten van het hotel. Naast het Grand Café geeft hij ook leiding aan het andere restaurant dat het hotel rijk is, welke meer fine dining is. Het hotel heeft een grootschalige renovatie gehad en deze is begin 2016 afgerond. Wij kunnen niet wachten om hem te verwelkomen op Hotel Leaders Network.