CEO HOTEL

Op Hotel Leaders Network zullen er van verschillende CEO hotel aanwezig zijn. Deze netwerkborrel is dan ook ideaal om kennis te maken met andere CEO’s hotel, general managershotel managers en regio directeuren.

 

Tijdens het netwerkevenement zijn er verschillende sprekers die over interessante onderwerpen uit de hotel branche zullen spreken. Aan het einde is het ook mogelijk om te blijven voor de Hotelvrijmibo, dat dan een 10 jarig jubileum viert. Dit zal allemaal plaats vinden op 17 november in de Hotel Arena in Amsterdam.

 

Meld je graag eerst aan om je aanwezigheid kenbaar te maken. Wij verwelkomen je graag dan.

Hotel Manager
Hotel Manager

Taakomschrijving CEO Hotel

Een CEO hotel of chief executive officer hotel is een algemeen directeur van het hotel of iemand die in het bestuur zit van het hotel. Als een hotel een raad van bestuur heeft dan zal de CEO hier bestuursvoorzitter van zijn. Een CEO hotel heeft veel raakvlakken met een general manager en het kan ook een andere functiebenaming zijn. De taken komen ook veel overeen met die van een general manager. Een CEO beheert de budgetten voor verschillende afdelingen. Ook is hij of zij verantwoordelijk voor het vaststellen en uitvoeren van doelen, visie, missie en strategie. Als er een raad van bestuur is zal hij of zij dit met andere leden zoals CFO, CIO en COO overleggen.

CEO Hotel Vacatures

Er worden niet heel vaak CEO hotel vacatures aangeboden. Op Hotelprofessionals.nl staan diverse management vacatures in de hotel branche. Ook kan je kijken naar alle general manager vacatures.

 

Via hospitality recruitment MJ People wordt er ook vaak naar een CEO’s gezocht. Neem met hen contact op voor meer informatie of kom naar het Hotel Leaders Network om kennis te maken.

 

De initiatiefnemers van de Hotel Leaders Network, Melle Pegman en Jacob de Graaff, zijn namelijk ook de founders van MJ People.

CEO hotel