DE PARTNERS

Trotse partners

Hotelprofessionals Hotel Vacatures

Hotel vacatures plaatsen
Vind jij het ook lastig om als hotelier vacatures succesvol te plaatsen en in te vullen? Vind je daarbij ook dat de plaatsingstarieven vaak wel erg hoog liggen? Dan heb je nu de oplossing gevonden! Hotelprofessionals biedt scherpe tarieven en uitstekende diensten. Geen rommelige administratie meer, maar één online overzicht waarin alle informatie over vacatures en de sollicitanten wordt weergegeven. Hotelprofessionals.nl

MJ People | Werving- en selectiebureau

MJ People is hét werving- en selectiebureau voor de hospitality industrie en hotellerie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals voor management- en directiefuncties.

 

MJ People onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, een integere werkwijze, een groot netwerk en efficiënte selectiemethoden. Ons team heeft zelf jarenlange ervaring in de hospitality branche en daardoor uitstekende kennis van de markt. Zo kunnen wij de perfecte match maken tussen opdrachtgever en professional.

 

Kijk voor meer informatie op www.mjpeople.nl

Hotel Arena

Hotel Arena is een buitengewoon stadshotel met diepe wortels in Amsterdam en met haar voeten in het gras van het Oosterpark. In de groene beschutting van ons monumentale pand vieren we de contrasten die Amsterdam kleuren. Stimuleren we bijzondere ontmoetingen tussen gewone mensen en gewone ontmoetingen tussen bijzondere mensen. Zijn we de plek waar je eet, drinkt, werkt, slaapt, danst. Waar je praat en luistert, ontdekt en herkent, thuiskomst, uitgaat en grenzen verlegt.

 

Bekijk de website

Aficom

Als creatieve en servicegerichte cosmeticafabrikant bevoorraadt Aficom prestigieuze individuele hotels en ketens waaronder Louvre Hotels, Relais & Chateaux, Casa 400, Cruise Hotel, De L’Europe Amsterdam en De Echoput. Naast gepersonaliseerde lijnen heeft Aficom ook vele gerenommeerde merken in zijn portfolio, zoals Anne Semonin, Azzaro, Clarins, Gemology, Kerstin Florian, Omnisens en Thierry Mugler. Uiteraard biedt Aficom ook gastenartikelen aan die gecertificeerd zijn met Ecocert, Cosmebio en het EU Ecolabel. Al onze producten worden dermatologisch getest en zijn dierproef vrij.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per e-mail met ilse.verstraaten@aficom.fr of per telefoon 06-29737632.

 

Kijk voor het complete assortiment cosmeticamerken op Aficom.fr

Hotek Hospitality Group

Hotek Hospitality Group ontwikkelt en levert innovatieve beveiligingsoplossingen voor de hospitality branche. We leveren aan meer dan 5.000 klanten in ruim 65 landen, waaronder hotels, vakantieparken, cruise schepen, zorgcentra en studentenhuisvesting. We leveren een scala van online en offline oplossingen, gebaseerd op de nieuwste technologie zoals NFC, Bluetooth en QR codes.

ACS Audiovisueel

ACS audiovisual solutions levert hoogwaardige audiovisuele oplossingen voor beurzen, congressen en bedrijfsevenementen door heel Europa. Wij zijn als audiovisueel specialist in staat om projecten van iedere schaalgrootte te ondersteunen en hebben veel ervaring met tijdelijke zalenbouw en het toepassen van innovatieve technologieën. Hierdoor zijn wij over de jaren uitgegroeid tot een toonaangevende AV partner in zowel binnen- als buitenland.

SBIT, De ICT partner voor hotels

SBit, de ICT partner voor Hotels.
Door een jarenlange ervaring in de Hotellerie kan SBit Hospitality Services sinds 1999 vakmanschap, en diepgaande kennis van verschillende automatiseringsprocessen combineren tot de beste oplossingen voor uw Hotel.

 

SBit Hospitality Services geeft u de mogelijkheid om al uw ICT processen bij één partij neer te leggen. Te denken valt aan netwerkbeheer, 24/7 servicedesk, hardware/software, Internet oplossingen zowel bedraad als draadloos, Kiosk pc’s voor uw lobby en andere openbare ruimtes. Ook telefonie op basis van VoIP technologie met koppeling naar uw PMS behoort tot de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met info@s-bit.nl of bekijk S-Bit.nl

Uw bedrijfsnaam

Hier zou uw tekst kunnen staan.

Partner worden?

Interesse om partner te worden van Hotel Leaders Network? Vul dan het onderstaande formulier in voor meer informatie:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Media partners

Misset Horeca

Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. Met nieuws, praktische tips en bruikbare ondernemersinformatie.

Voordelen Partnerschap

Netwerk op het hoogste niveau van de hotel industrie

 

Wilt u netwerken met CEO’s, Presidents en andere executives op het hoogste niveau van de hotel industrie? Word dan een partner van het Hotel Leaders Network. Het Hotel Leaders Network is een exclusief netwerkplatform, enkel toegankelijk voor CEO’s, Presidents, General Managers, hotel eigenaren en executives binnen de hotelindustrie. Evenementen worden jaarlijks georganiseerd en vinden plaats op unieke locaties relevant aan de industrie.

 

Voordelen van een partnerschap

 

Er zijn meerdere voordelen aan een partnerschap met het Hotel Leaders Network.

 

  • Netwerk met executives op de hoogste niveaus binnen de hotelindustrie;
  • Een unieke kans op exposure via onze on- en offline media outlets;
  • Krijg nieuwe verfrissende inzichten in de hotelindustrie.

 

Hotel Leaders Network Conferenties zijn meer dan een plek om samen te komen. We zorgen er altijd voor dat we sprekers en moderators van hoog niveau hebben die de laatste inzichten in de industrie delen.

Over het Hotel Leaders Network

 

Het Hotel Leaders Network is opgericht door Melle Pegman en Jacob de Graaff. Zij zijn verantwoordelijk voor het organiseren van het grootste Nederlands netwerkplatform in de  Nederlandse hotelindustrie, de Hotelvrijmibo. Dit evenement wordt vier keer per jaar georganiseerd op unieke locaties en is toegankelijk voor iedereen die in een hotel werkt. Door hun ervaring met het organiseren van dit evenement kennen zij de kracht van een goed netwerkplatform. Een plek om samen te komen met collega’s om zaken te bespreken, gedachten uit te wisselen en natuurlijk om een drankje te drinken.

 

Interesse?

 

Heeft u belangstelling om partner te worden? Neem dan contact op via telefoon  020 845 7309 en vraag naar Melle Pegman of Jacob de Graaff. u kunt ons ook e-mailen. Uiteraard geheel vrijblijvend.